Gepland.
Gecommuniceerd.
Geregeld.

Efficiënter, leuker en eenvoudiger samenwerken in bouw en schoonmaak met een grafische projectplanning, communicatie, digitale werkbonnen, urenregistratie, verloning en checklists.

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

Wekelijks nieuwe klanten. Klantentrouw 100%.
Beoordeling door klanten.

Ontdek de voordelen van Appreo

Bouw- en schoonmaakwerk op tijd af met meer grip, meer plezier en minder papier.

Grip op je werkGrip
Modern samenwerkenSamenwerken
PapierloosPapierloos

Appreo helpt je om werk op tijd af te krijgen.

Sleep eenvoudig de juiste mensen en materieel op de juiste klus. Als het nodig is, kun je flexibel inspelen op verandering. Zo ken je altijd de laatste status.

Appreo werkt net zo eenvoudig als je favoriete app op jouw telefoon.

Makkelijk en direct status, checklists, materiaal, opmerkingen etc. met je collega’s delen. Je werk is in een handomdraai vastgelegd. En weer door!

Al het papier kan weg.

De werkinformatie staat direct in Appreo. Met één klik bekijk je vervolgens je factuur en verloning. Met onze koppelingen updaten we automatisch het administratiepakket.

Hoge klantentrouw

Wekelijks kiezen nieuwe klanten voor Appreo. Bekijk hier wat zij over ons zeggen in de media. Leer van onze klanten hoe zij meer grip kregen op hun planning of hoe zij urenregistratie, werkbonnen, meerwerk en materiaalverbruik sneller verwerken.

Sinds we werken met Appreo gaat de voorbereiding van de verloning veel eenvoudiger. Rayonleiders verwerken digitaal de uren, ziekte en verlof mutaties gedurende de week. Na een korte laatste controle door de Rayonleiders kan Personeelszaken de uren direct volgens CAO klaarzetten voor verloning.


Neem contact op

Wij kunnen alles met 1 systeem plannen. De medewerker krijgt gelijk de planning op zijn smartphone. Daarin staat gelijk wat hij die dag moet doen. Zelfs met navigatie. Dat is gewoon heel handig.


Neem contact op

Wij kunnen vanaf iedere locatie onze planning doen. Bij ziekte en verlof kunnen we met de vervangoptie met een paar klikken alles regelen. Zodra de werkbon is uitgevoerd kan ik direct factureren. Het scheelt tijd, papier en geld.


Neem contact op

"Het is gewoon heel gebruikersvriendelijk. Een aanwinst voor elektrotechnische bedrijven."

Ronald de Vries


Neem contact op

Appreo meester in koppelen

Appreo heeft koppelingen met de meeste vooraanstaande oplossingen voor bijvoorbeeld verloning, orders, financieel en GPS. Als je toch hulp nodig hebt, helpen onze specialisten graag om te koppelen met jouw systeem.

Meester in koppelen

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!