AK Schoonmaak 100e Appreo klant

Tijdens de Schoonmaak Vakdagen 2021 verwelkomt Appreo AK Schoonmaak als haar 100e klant.

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

Halverwege 2018 introduceerde w3worx de plan-, tijdregistratie, kwaliteit en communicatieoplossing Appreo voor de bouw en schoonmaaksector. Dat de schoonmaaksector toe is aan modernisering blijkt uit het feit dat 3 jaar later de 100e Appreo klant een feit is.

De afgelopen jaren heeft AK Schoonmaak een sterke groei doorgemaakt, met een nominatie als snelst groeiende bedrijf van Nederland van het FD Gazellen als gevolg. Met als motto “Betrokken Ontzorgend.” en ruim 100 medewerkers bedient AK Schoonmaak grote delen van Noord-, Midden- en Oost-Nederland.

Om de groei verder te versterken en tegelijk de kwaliteit te bewaken zocht AK Schoonmaak naar een digitale oplossing voor het operationele proces. De vaak wijzigende planning en het verwerken van de papieren (glas) bonnen zorgden weleens voor uitdagingen, zodat werk soms niet op tijd uitgevoerd werd of dat bonnen in de bus bleven liggen. Bij de oplevering van de bouwschoonmaak kon het voor komen dat er naderhand nog bouwmedewerkers toegang hadden tot het object en mogelijk vervuiling veroorzaakten. Tenslotte zorgde het wekelijks aanleveren van de maandagstaten t.b.v. de facturatie voor veel werk voor administratieve collega’s. Dit alles leidde tot veel extra onnodige communicatie en vertraging bij het facturatieproces.

Met Appreo heeft AK Schoonmaak haar planning, tijdregistratie, werkbonnen afhandeling en facturatieproces volledig digitaal.

AK Schoonmaak Directeur Sjaak Kolthof:
“Met Appreo krijgt AK Schoonmaak een beter overzicht in de planning en kan zij sneller kunnen inspelen op verandering. Door de automatische koppeling met Visma eAccounting wordt de administratieve afhandeling van het werk en het verloningsproces sterk verlicht. We kijken er naar uit om er in januari van start te gaan.”

Wilt u ook meer grip op uw planning?

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!