Appreo aanwezig op de Schoonmaak Vakdagen 2023

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

Na drie succesvolle en enthousiaste deelnames aan de Schoonmaak Vakdagen, is Appreo ook op 14 & 15 november van de partij op stand 2.1.

Tijdens de Schoonmaak Vakdagen introduceren wij een volledige nieuwe innovatie voor het digitaal maken en grip te krijgen van alle processen rond Kwaliteit. Appreo Kwaliteitsbeheer is een volledige nieuwe toevoeging in Appreo met onder andere: Meldingen, Digitaal Logboek, DKS Controle, DKS Overzicht per object, Klant beleving en Dashboard Kwaliteit Controle & Beleving

Appreo is de enige schoonmaakoplossing in de markt die jou helpt om zowel grip te krijgen op al je Schoonmaakwerk, alsook Kwaliteit en Rendement. Onze verkoopadviseurs demonstreren je in onze stand graag hoe Appreo waarde toevoegt aan jouw organisatie.

Natuurlijk zijn ook onze Klant Succes Managers aanwezig om Appreo klanten heel praktisch te helpen met het invoeren van nieuwe innovaties. Uiteraard staan ze ook tot je beschikking om gedetailleerde vragen te beantwoorden.

Ook dit jaar organiseert Appreo weer het Nederlands Kampioenschap Schoonmaakplanning. De snelste schoonmaakplanner over de twee dagen wint maar liefst € 100,-. Vorig jaar werd er in groten getale deelgenomen en kwam er een verrassende winnaar uit de hoge hoed.

Voor meer informatie kun je kijken op: www.schoonmaakvakdagen.nl

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!