Appreo introduceert: digitale tijdregistratie met NFC

Inmiddels is de NFC-technologie volwassen geworden. Daarom introduceert Appreo nu naast de QR code ook Digitale tijdregistratie met NFC.

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

Inmiddels is de NFC-technologie volwassen geworden en werkt het eveneens vlekkeloos op zowel Android als iOS telefoons. Daarom zet Appreo nu de volgende stap en introduceert Appreo Digitale tijdregistratie met NFC. Dit betekent weer een grote stap voorwaarts.

Als onderdeel van de Appreo’s 5 verschillende tijdregistratie mogelijkheden, kunnen klanten nu kiezen of ze willen inklokken met een QR code of met de geavanceerde NFC-technologie. Hierdoor hebben zij volledige vrijheid bij de keuze van de meest efficiënte tijdregistratie.

Wat is de NFC-technologie

NFC, wat staat voor “Near Field Communication”, is een geavanceerde technologie die telefoons in staat stelt om middels een elektronisch signaal te communiceren met een Tag (sticker die elektronisch signaal afgeeft) wanneer binnen 4 cm van elkaar zijn. Dat betekent dat als een medewerker de telefoon tegen een NFC sticker houdt dat deze dan direct inklokt.

NFC Stickers in huisstijl

Appreo gebruikt NFC-stickers die in de huisstijl van de klant kunnen worden aangeleverd. De mogelijkheid om de stickers te personaliseren en te integreren in de huisstijl van het bedrijf draagt bij aan de merkidentiteit en een positieve en professionele uitstraling voor zowel medewerkers als klanten.

Voordelen van NFC voor Tijdregistratie

In het bedrijfsleven biedt NFC enkele belangrijke voordelen voor tijdregistratie:

 • Werknemers in- en uitchecken: NFC stelt werknemers in staat om met hun NFC-enabled telefoon in en uit te checken, waardoor traditionele tijdkaarten overbodig worden en de kans op fouten of tijdverlies wordt verminderd.
 • Projecttijdregistratie: NFC-tags (stickers) kunnen worden gebruikt om de tijd bij te houden die werknemers aan specifieke projecten besteden, waardoor nauwkeurige en precieze tijdregistratie mogelijk is.

 

 • Aanwezigheidsregistratie: NFC-tags kunnen worden gebruikt voor real-time aanwezigheidsregistratie in klaslokalen, vergaderzalen of conferentiezalen, waardoor papieren logboeken overbodig worden.
 • Toegangscontrole: NFC kan worden gebruikt voor toegangscontrole tot beperkte gebieden, met nauwkeurige registratie van toegangstijden voor veiligheidsdoeleinden.
 • Real-time Tracking: Inchecken met je telefoon bij een NFC sticker kunnen real-time gegevens leveren, waardoor werkgevers de productiviteit en efficiëntie van hun medewerkers real-time inzchtelijk hebben.
 • Verbeterde nauwkeurigheid bij de urencontrole: NFC-technologie kan helpen bij een nauwkeurige verloning door betrouwbare en werkelijke registratie van gewerkte uren.
 • Kosteneffectief: NFC-technologie biedt een kosteneffectieve oplossing voor tijdregistratie. De NFC stickers hebben een relatief lage kostprijs en gaan lang mee.
 • Volledigheid: NFC-technologie is volledig in Appreo opgenomen, waardoor het een passende oplossing is voor bedrijven die hun tijdregistratieprocessen willen verbeteren.

 

Voordelen van NFC boven QR code

NFC biedt verschillende voordelen ten opzichte van het scannen met een barcode, waaronder:

 • Aanwezigheidscontrole zonder GPS: Bij het gebruik van NFC moet de telefoon van de medewerker maximaal 4 centimeter van de NFC sticker verwijderd zijn, om het electronische signaal te ontvangen.
 • Niet kopieerbaar: Omdat er wordt gewerkt met een elektronisch signaal is fraude vrijwel onmogelijk. De QR code werkt niet met een elektronisch signaal maar met het scannen van een unieke QR code.

Conclusie

Met de introductie van Appreo’s digitale tijdregistratie met NFC krijgen klanten nog meer keuze in de manier van tijdregistratie. Dit resulteert in nog meer productiviteit, nauwkeurige tijdregistraties en sluitende verloning. Door de voordelen van NFC-technologie boven traditionele methoden te benutten, krijgen bedrijven nog meer betrouwbaarheid, eenvoud en nauwkeurigheid.

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

 • 100% Grip met 27 planoverzichten
 • Meer tijd over door 14 planversnellers
 • Mooie, slimme en snelle App
 • Kwaliteit digitaal onder controle
 • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!