Appreo lanceert de Verloningsversneller

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

Stress – het is tijd voor de verloning

De afgelopen drie jaar heeft het Appreo team een groot aantal schoonmaakbedrijven gesproken. Inmiddels maken 50+ schoonmaakbedrijven tevreden gebruik van de grafische planning, werkbonnen, tijdregistratie en kwaliteit controle checklists van Appreo.

Tijdens deze gesprekken bleek planning en verloning nog steeds de twee grootste uitdagingen voor het schoonmaak management. Te vaak zagen we een 4 wekelijkse of maandelijkse stress bij de verloningsrondes. Ook zagen we dagelijkse strijd om de planning rond te krijgen. Vaak met veel frustratie, complexiteit, inefficiënte controleslagen, onnodige salarismutaties en hoge accountantskosten als gevolg.

Probeer gratis

Van planning naar verloning in 1 klik!

Volgens Appreo gaan planning en verloning samen. Een goede planning voor het hele bedrijf is de basis voor een kloppende verloning. Daarom lanceert Appreo de Verloningsversneller.

De intuïtieve Appreo planoplossing zorgt voor grip op je planning. In de Appreo mobiele app registreren medewerkers de werkelijke tijd in een handomdraai. De Appreo verloningsversneller splitst de uren vervolgens automatisch in schoonmaak en glazenwasser CAO conforme looncodes. Daardoor zijn toeslaguren, reisuren, pauzes, ziekte en overuren in 1 oogopslag inzichtelijk en kunnen met 1 klik worden klaargezet voor verloning.

Probeer gratis

De voordelen van Appreo Verloningsversneller

  • 10x sneller verlonen
  • Minder controles, minder complexiteit, minder frustraties
  • Minder accountants kosten
  • Minder salarismutaties
  • Meer tevreden medewerkers
Probeer gratis

De Appreo Verloningsversneller wordt nu bij de eerste bestaande Appreo klanten klaargezet door het Appreo klant succes team.

Op Woensdag 29 september verzorgt Appreo een webinar waarin de Appreo Verloningsversneller verder wordt toegelicht. Indien er eerder vragen zijn, lichten wij deze graag persoonlijk toe.

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!