Begin 2024 goed! Automatiseer de CO2 registratieplicht

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

Rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit

Werkgevers met 100 of meer werknemers moeten vanaf 1 juli 2024 rapporteren over het woon-werkverkeer en zakelijk verkeer van hun werknemers: de Rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit.

Het vaststellen van aantal gereden kilometers van vervoersmiddelen die alleen zakelijk gebruikt worden is relatief eenvoudig, namelijk de kilometerstand aan einde kalenderjaar – kilometerstand aan begin kalenderjaar.

Probeer gratis

De uitdaging werkgebonden personenmobiliteit

Bij vervoersmiddelen die ook privé gereden worden, of bij eigen vervoersmiddelen van medewerkers is het vaststellen van de zakelijk gereden kilometers minder eenvoudig. Het voldoen aan de CO2 registratieplicht kan dan een grote opgave zijn.

Probeer gratis

Appreo automatiseert CO2 registratieplicht

Sinds 1 januari 2024 heeft Appreo de CO2 registratieplicht geautomatiseerd. Het is nu mogelijk om per medewerker vast te leggen welk vervoersmiddel wordt gebruikt en hoe deze wordt gebruikt. Vervolgens kan eenvoudig een CO2 registratieplicht rapportage worden gemaakt.

Deze rapportage is gebaseerd op de locaties waarop een medewerker zijn/haar werkelijke uren boekt. Op die manier is het afzonderlijk bijhouden van gereden kilometers overbodig. Dit scheel heel veel werk voor zowel de medewerker als de administratie.

Probeer gratis

Dus begin het jaar goed en leg het vervoersmiddel en manier van gebruik per medewerker vast in Appreo. Dat scheelt een hoop speur en rekenwerk aan het einde van 2024!

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!