Inspirerend leiderschap

Toezicht houden over werknemers is voor veel schoonmaakbedrijven een uitdagende taak wanneer zij niet over de juiste systemen beschikken.Tussen het binnenhalen van nieuwe klanten, het opleiden van werknemers, het overzien van werkorders, het delegeren van taken en het beheren van klantverwachtingen is een fout snel gemaakt.

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

Appreo is een krachtige app die helpt met het stroomlijnen van veel van deze verantwoordelijkheden. Hoewel Appreo een wereld van verschil maakt voor het beheren van objecten en het managen van schoonmaakteams, is het natuurlijk geen 100% vervanging voor een sterke leider die begrijpt wat het beste is voor zijn of haar team.

Lees hieronder een aantal inspirerende tips en zie hoe het gebruik van een schoonmaak management oplossing je leiderschap nog effectiever kan maken.

Alles begint bij communiceren

Verantwoordelijke werknemers willen altijd taken voltooien om de klant of jou als teamleider tevreden te stellen. Maar als zij zich niet bewust zijn van welke taken de meeste aandacht verdienen, kan het zijn dat zij niet in staat zijn de resultaten te leveren die worden verwacht.

Hoe helpt Appreo? Met de app worden werknemers altijd direct op de hoogte gebracht van nieuwe en/of aangepaste planningen. Mededelingen en instructies zijn zichtbaar op hun mobiel, zodat miscommunicatie het voltooien van taken niet in de weg kan staan. Werknemers kunnen de status van een order bewerken, eventueel foto’s maken van de uitgevoerde taak of de taak afvinken wanneer zij die hebben voltooid.

De orderrapportage van Appreo geeft managers en toezichthouders de mogelijkheid om informatie van iedere werkplek te bekijken en problemen te identificeren. Dit helpt jou om de kwaliteit op peil te houden en de uitvoering van de taken inzichtelijk te maken voor jouw klanten.

Wees realistisch over wat jouw team kan

Ongeacht hoe ambitieus jouw werknemers zijn, zij kunnen niet 100 vuilnisbakken legen in vijf minuten. Hoewel je misschien in de verleiding komt om extra projecten aan te nemen voor meer inkomsten, zal het teveel inplannen van de schoonmaakploeg leiden tot teleurgestelde klanten en overwerkte werknemers.

Hoe helpt Appreo? Appreo kan je helpen grip te krijgen op de bezetting van de medewerkers, zodat klanten altijd tevreden en onder de indruk zijn van het geleverde werk. Met Appreo kun je digitale planningen maken waarbij je onder andere de duur en frequentie van taken kunt instellen. Medewerkers zien deze planning op hun mobiel en vergeten zo nooit meer een werkbon of een taak uit te voeren.

Waardeer goed werk

Jouw team werkt hard om klanten tevreden te houden met glimmende vloeren, vlekkeloze wc’s en nette kantoren. De beste manier om consequent goed werk aan te moedigen, is jouw team te laten weten dat jij of de klant onder de indruk is van hun werk. Het team zal hierdoor gemotiveerd blijven om hun best te doen om dat succes te herhalen.

Hoe helpt Appreo? De controlefunctie van Appreo geeft managers de mogelijkheid inspecties te lopen. Door de prestaties op verschillende servicelocaties bij te houden, krijgen managers de kans om te zien waar hun werknemers slagen, en kunnen ze hun waardering tonen aan de toegewijde teamleden die verantwoordelijk zijn voor die taken.

Klanttevredenheid, klanttevredenheid, klanttevredenheid

Beter overleg met jouw klanten garandeert niet alleen dat zij tevreden zijn over het geleverde werk, maar het helpt ook bij het opbouwen van klantloyaliteit.

Hoe helpt Appreo? Met de Appreo app hebben klanten altijd de mogelijkheid direct contact op te nemen met het team om hun behoeften, vragen of opmerkingen te communiceren. Zij kunnen nieuwe orders indienen, schema’s bekijken, inspecties goedkeuren en meer! Deze functies zorgen ervoor dat het voor de klant duidelijk is wat er allemaal voor hun gedaan wordt en ook de communicatie zal beter verlopen.

Benieuwd of Appreo ook jouw leiderschap nog effectiever kan maken?

Probeer dan Appreo 30 dagen gratis uit of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!