Drie voordelen van moderne planning, tijdregistratie en verloningssoftware

In deel 1 van deze blog beschreven we wanneer het tijd is om over te stappen van je huidige planning, tijdregistratie en verloningssysteem. We weten inmiddels dat de planning en de automatische verwerking van salaris in schoonmaak land de uitdagendste taken zijn. Ook weten we op basis van de ervaringen van andere bedrijven, dat een goed geïntegreerde planning, tijdregistratie en verloning systeem discussie met medewerkers met 80% vermindert. Wat zijn de grootste voordelen?

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

1 – Van planning naar verloning met een klik

Dankzij een combinatie van slimme administratieve diensten en de cloud, wordt je planning en verloning volledig geïntegreerd en geautomatiseerd. Dingen als geplande tijden, werkelijke tijden, werkbonnen aftekenen en ja ook salarisadministratie komen allemaal samen als 1 geïntegreerd geheel.

Tip 1: Als de planner of rayonleider in één keer goed plant dan gebeurt de rest vanzelf

Probeer gratis

2 – Nooit meer correctierondes

Krachtige planning, tijdregistratie en salarisadministratie software zorgt voor een verloning die in één keer klopt!

Schoonmaak CAO inhoudingen, bruto-naar-netto berekeningen, nauwkeurige belastingberekeningen en pensioenafdrachten staan allemaal in 1 keer goed op de loonlijst. Door gebruik van geautomatiseerde CAO urenstaten die je moeiteloos importeert naar de verloning administratie, vermindert de voorbereidingstijd sterk voorkomt misrekeningen.

Tip 2: Van handmatige naar automatische schoonmaak CAO verloning vermindert salaris discussie met collega’s

Probeer gratis

3 – Geen schoonmaak verloning te complex

Niet alle planoplossingen kunnen de complexiteit van de schoonmaakbranche aan. Een moderne schoonmaakoplossing ondersteunt verschillende soorten planningen voor specialistisch werk, regulier werk, route planningen allemaal in 1 oplossing.

Het eenvoudige planning en tijdregistratie systeem levert de werkelijke geregistreerde uren volgens de juiste schoonmaak CAO looncodes, overwerk, pensioenafdracht etc. automatisch automatisch bij de verloningssoftware aan. Bovendien zijn er geen limieten op het aantal verschillende verloningen, inhoudingen, tarieven, distributies etc. toepassingen.

Tip 3: Eenvoudige planning en tijdregistratie is de sleutel naar succesvolle verloning

Van planning naar verloning met Appreo

Om vanaf de planning eenvoudig tot een volledig kloppende verloning te komen biedt Appreo een uitgebreid pakket van diensten. Klanten kiezen hier uit drie varianten. Lees hier alles over het uitgebreide aanbod schoonmaak verloningsdiensten van Appreo.

Probeer gratis

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!