Nederland 3e in Europese ranglijst Digitale Economie

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

DESI

Nederland is dit jaar als 3e geëindigd in de toongevende Digital Economy and Society Index (DESI) van de EU. Bedrijven en kabinet investeren veel in extra digitalisering op tal van onderwerpen. Het Nederlands vast en mobiele internet is daarbij ook op wereldniveau.

Investeren in digitalisering

De DESI beoordeeld Europese landen op het gebied van hun digitale infrastructuur, het digitale ondernemerschap en de overheidsdigitalisering. Minister Micky Adriansens (Economische zaken en Klimaat): “Digitalisering is samen met verduurzaming 1 van de 2 grote veranderingen van deze tijd. Hierin privaat en publiek investeren is nodig voor het stimuleren van innovatie – en daarmee banen en inkomsten – en het verminderen van afhankelijkheid van (half)producten van buiten de EU.”

Kennis digitalisering groeit sterk

Nederlandse bedrijven maken steeds meer gebruik van digitalisering in hun processen en benutten de mogelijkheden van online verkoop. Het Nederlands MKB verkoopt inmiddels 15% van de totale omzet on-line. Met het gebruik van cloud-, big data- en social media toepassingen loopt Nederland zelfs voorop in Europa. De gemiddelde Nederlander is ver bovengemiddeld digitaal vaardig t.o.v. van ander Europese landen. Ook het aanbod van de overheidsdiensten laat hierin een sterk groei zien.

Bijdrage

Mooi om te zien dat Appreo, met haar 100% Hollandse software, en de natuurlijk de Appreo klanten een klein steentje hebben mogen bijdragen aan dit voor Nederland mooie resultaat.

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!