NK SCHOONMAAKPLANNING 2023

Win €100,- tijdens de Schoonmaak Vakdagen. Op 14 & 15 november organiseert Appreo de derde editie van het NK Schoonmaakplanning. Deelnemers worden uitgedaagd om op 4 locaties, 5 schoonmaakmedewerkers en 3 stuks schoonmaakmaterieel zo snel mogelijk te plannen op een grafisch planbord. Voorafgaand aan de plan uitdaging krijgen medewerkers 1 minuut om zich in te lezen. De locaties, medewerkers en materieel staan al gereed.

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

BEN JIJ NEDERLANDS KAMPIOEN SCHOONMAAKPLANNING?

Win een Bol.com bon van €100,-.

Aansluitend aan de Schoonmaak Vakdagen wordt aan de snelste Schoonmaak Planner van Nederland een Bol.com bon van maar liefst 100 euro overhandigd. Wacht niet, bereid jezelf en je collega’s alvast voor op www.Appreo.nl!

Toegang NK Schoonmaakplanning

Het Nederlands Kampioenschap Schoonmaakplanning vindt plaats in onze stand (nummer 2.1) op 14 en 15 november 2023 in Expo Houten tijdens de Schoonmaak Vakdagen. Alle deelnemers dienen in het bezit te zijn van een valide toegangsbewijs. Deze is gratis te verkrijgen op www.schoonmaakvakdagen.nl. Doe dit tijdig en voorkom wachten bij de ingang.

Kwalificatie NK Schoonmaakplanning 

Omstreeks 10.00 uur wordt afgetrapt met de eerste schoonmaak planning. In verschillende tijdblokken strijden schoonmaakplanners tegen zichzelf én de klok. Er worden strafseconden opgeteld bij een verkeerde dag, verkeerd persoon, etc.. Aan de schoonmaakplanner met de snelste tijd wordt de GRANDE Bol.com van €100,- uitgereikt!

Reglement NK Schoonmaakplanning 

Het NK heeft een officieel reglement waaraan alle deelnemers zich dienen te houden.

Enkele vereisten:

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!