Preview Appreo Dashboards!

Een preview van de Appreo Dashboards! Uit onderzoek is gebleken dat klanten meten op Kwaliteit, Operatie en Rendement. Onderstaand drie previews van Appreo Dashboards. Verwacht in Q4 2022.

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

Kwaliteit

Kwaliteit bestaat enerzijds uit kwaliteitcontrole en anderzijds uit klantbeleving. Actueel volgen van de gemiddelde scores, de trend analyse van het aantal verbeterpunten en de klanten met de hoogste kwaliteit scores en tevredenheid mooi en realtime inzichtelijk. Aandacht wordt gevraagd voor onvoldoende scores, herhaaldelijke fouten en bijvoorbeeld openstaande meldingen.

 

Probeer gratis

Operatie

Dagelijkse operatie meetpunten voor zowel al het werk als voor al de medewerkers. Bekijk eenvoudig hoeveel klussen zijn gepland en uitgevoerd. Volg de trend van de verhouding terugkerend werk en budget overschrijdingen. Aandacht wordt gevraagd voor opzeggingen en voor aflopende medewerker contracten. Actueel zicht op de efficiëntie van de medewerkers.

Probeer gratis

Rendement

Waarvoor doen we het eigenlijk allemaal? Actueel zicht op wat er is gefactureerd en hoeveel werk er nog onder handen is. Bekijk het gemiddelde rendement van al het werk, per project en per medewerker. Bekijk de trend van het bruto rendement. Aandacht wordt gevraagd voor stijgende reisuren en lang openstaande facturen.

Probeer gratis

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!