Schoonmaak Vakdagen – 5 meest gehoorde quotes

Afgelopen dinsdag en woensdag was het Appreo team aanwezig bij de Schoonmaak Vakdagen. We zijn dankbaar voor het aantal demonstraties die we mochten geven en het aantal complimenten die we mochten ontvangen. Wij delen hieronder graag de 5 meest gehoorde quotes van onze bezoekers.

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

Schoonmaakorganisaties gebruiken de top 10 financiële administratie systemen

Alle bezoekers van de Schoonmaak Vakdagen gebruiken reeds een financieel administratie systeem. Dan werd er genoemd: “Wij factureren vanuit ons administratie systeem”. De meest genoemde zijn AFAS, Exact en Snelstart. Er is dus weinig behoefte aan financiële administratie functies binnen een operationeel schoonmaak planning systeem.

Moderne software nodigt uit tot gebruik

Opmerkingen zoals: “Wij hebben al diverse plansystemen bekeken, maar die van u is veruit het makkelijkst” waren meer regel dan uitzondering. Software mag best leuk zijn om te gebruiken. Met een mooie, slimme en snelle gebruikerservaring is gebruikerstraining niet nodig. Kijk maar naar de Apps die u in uw vrije tijd gebruikt.

Schoonmakers gebruiken Apps

“Dan stuurt zij een Whatsapp”, was het standaard antwoord op onze vraag hoe de communicatie over een object verloopt. Dat betekent dat alle schoonmakers ongeacht leeftijd Whatsapp berichten kunnen sturen en dus Apps kunnen gebruiken. Als de App even eenvoudig is als Whatsapp kunnen schoonmakers dus ook hun uren registreren. Tegelijkertijd vonden planners de Whatsapp communicatie niet overzichtelijk en lastig terug te zoeken. Bezoekers zagen dan ook direct de waarde van Appreo Mijn Communicatie.

Excel als meest gebruikte plantool

Excel, Excel, Excel. “Ik heb een Excel sheet gemaakt waarin ik de planning doe”. Meestal werd er daarna gezegd dat de planning niet door meerdere mensen ingezien of gewijzigd kon worden en dat er bonnen uitgeprint worden die vervolgens weer overgetypt moeten worden in een financieel systeem. “De markt heeft behoefte aan een oplossing die de backoffice goed koppelt aan de werkvloer”, was dan ook een regelmatig gehoorde zin.

Particuliere glazenwasplanning is geen Specialistische glasbewasplanning

“Wij plannen een glazenwasser soms in voor 24 particuliere klussen op 1 dag. Hij kan dan zelf bepalen hoe ver hij komt”. Het planvraagstuk is daarmee anders dan dat je met 4 man 3 dagen de glasbewassing doet voor bijvoorbeeld een ziekenhuis. Bij de keuze van een schoonmaakplansysteem moet daar goed over nagedacht worden. Je wilt zowel periodiek terugkerende klussen als specialistische schoonmaak klussen eenvoudig kunnen plannen in één schoonmaak planning software.

Dank voor jullie bezoek!

Wij kijken terug op twee succesvolle beursdagen en bedanken een ieder voor zijn of haar komst. Mocht je niet in de gelegenheid zijn geweest om ons te bezoeken, maar wel interesse hebben in onze grafische planning? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of probeer Appreo hieronder 30 dagen gratis uit.

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!