Top 10 Digitale wensen op de Bouw

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

Wij spreken veel bouworganisaties en een ieder heeft zijn eigen wensen en behoeftes. Hieronder een top 10 van de door ons meest gehoorde digitale wensen op de bouw.

1 – Ik wil mijn bouwactiviteiten registreren waar en wanneer ik wil

Je uren en activiteiten registreren op de bouw hoeft geen issue mee te zijn in deze digitale tijd. Maak het makkelijk voor jezelf met moderne en digitale bouwsoftware, net als de apps die je thuis gebruikt. Altijd en overal op de bouwplaats.

2 – Ik wil niet vier keer vertellen of het bouwproject opschiet

Iedere dag vordert de planning op de bouw gestaag. Verschillende betrokkenen hebben vragen over hoe je opschiet. Maak het makkelijk met moderne en digitale bouwsoftware door met een foto en een korte omschrijving van de bouwvoortgang die iedereen in de bouworganisatie direct kan zien.

3 – Ik wil mijn bouwfacturen sneller kunnen versturen
Nu duurt het voor de gemiddeld bouwbedrijf 3 weken voordat alle uren ingeboekt en geaccordeerd zijn. Pas dan kunnen bouwfacturen worden aangemaakt. Maak het makkelijk met moderne en digitale bouwsoftware door uren automatisch bij te werken en te laten accorderen door de voormannen vanaf hun telefoon.

4 – Ik wil geen gezeur meer over bouwbonnetjes

Er zijn verschillende soorten bonnetjes op de bouw, inkoopfactuurtjes, parkeergarage, overnachting, diner, etc. Ze raken zoek, worden weken te laat ingeleverd, onleesbaar, etc. Maak het makkelijk met moderne en digitale bouwsoftware door alle bouwbonnetjes direct te fotograferen en digitaal te registreren. Het staat direct op het goede project en je ziet gelijk wanneer het is goedgekeurd.

5 – Ik wil dat mijn bouwprojecten niet over het budget gaan

Dagelijks inzicht in werkelijk gebouwde tijd helpt om een beter zicht te krijgen op de status van het bouwproject. Blijft het bouwproject binnen budget? Maak het makkelijk met moderne en digitale bouwsoftware. Door grafische planning snel mogelijke problemen herkennen en vroegtijdig oplossen.

6 – Ik wil voorkomen dat een bouwcollega overwerkt raakt

Na afloop tot de conclusie komen dat een bouwcollega veel te lang veel te hard gewerkt heeft is niet handig. Maak het makkelijk door met moderne en digitale bouwsoftware eenvoudig door inzicht te hebben in hoeveel tijd mensen zijn gecontracteerd, hoeveel ingepland en hoeveel ze werkelijk hebben gebouwd. Als contracturen vaak worden overschreden kan er vroegtijdig wordt opgetreden.

7 – Ik wil mijn bouwcollega’s efficiënter plannen

Maak het jezelf makkelijk met een grafische planning in moderne en digitale bouwsoftware. Inzicht in wie en welk materiaal zich op welk project bevindt, maakt het plannen efficiënter. Wijzigingen in de bouwplanning eenvoudig verslepen, maakt de bouworganisatie flexibeler en vermindert miscommunicatie op de bouwplaats.

8 – Ik wil toolbox en veiligheidsinspecties niet als obstakel zien

Het hoort bij de VCA verplichting. Toch wil je als bouwvakker hier niet tijden lang mee bezig zijn. Maak het jezelf eenvoudig met moderne en digitale bouwsoftware door met een paar klikken op je telefoon een toolbox- of veiligheidsinspectie gereed te hebben op je mobiele telefoon.

9 – Ik wil wel aan een bouwproject verdienen

Veel bouworganisaties verliezen geld op bouwprojecten zonder dat ze het zelf weten. Maak het je zelf makkelijk met moderne en digitale bouwsoftware. Dagelijks de werkelijk besteedde tijd en bouwproject voortgang monitoren en op ieder gewenst moment een bouwnacalculatie maken, bepaalt wat het bouwproject echt waard is.

10 – Ik wil kennisdelen op bouwplaats leuk maken

Iedereen weet het beter op de bouw. Maar wat nou als je het even niet weet? Maak het jezelf makkelijk met moderne en digitale bouwsoftware. Neem een foto en stel een vraag. Binnen minuten heb je talloze antwoorden van je collega’s retour.

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!