5 schoonmaakbedrijven kiezen voor AFAS met Appreo

Aan het eind van 2021 hebben vijf schoonmaakorganisaties gekozen voor AFAS met Appreo. Appreo en AFAS zetten al jaren sterk in op de schoonmaakmarkt. Begin 2020 zochten beide bedrijven voor het eerst de samenwerking op. Na langdurige ontwikkeling en investering, profiteren de volgende schoonmaakorganisaties nu optimaal van deze samenwerking:

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

1.  Reinstaat Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten

2.  Schoonmaakbedrijf Fris en Rein

3.  Hommerson Schoonmaakbedrijf

4.  Schoonmaakbedrijf Koster & Co

5.  R. Jansen Schoonmaakdiensten

Ideale combinatie

AFAS is als ERP voor schoonmaakorganisaties heel aantrekkelijk op het gebied van de Projectadministratie, Financiën, HR en Verloning. Appreo blinkt juist uit op de operationele processen: Planning, Urenregistratie, Werkbonnen, Kwaliteit- en Veiligheidsbeheer en Projectcommunicatie. Samen maakt dat een ideale totaaloplossing voor middelgrote en grotere schoonmaakorganisaties.

Probeer gratis

Slimmer en sneller

De gemene deler van de schoonmaakbedrijven die hebben gekozen voor AFAS met Appreo is dat zij allen kiezen voor meer controle op het financiële proces en meer grip op het operationele proces. Met AFAS en Appreo kunnen zij eenvoudig antwoord geven op zowel financiële vraagstukken zoals nacalculaties per project, inkoopfacturen van onderaannemers, onder handen werk etc. als op operationele vraagstukken zoals beschikbaarheid, verlofsaldo’s, toeslagen etc. Dit alles zorgt voor een maximale efficiency verbetering.

Probeer gratis

Actueel detail inzicht

De combinatie AFAS en Appreo geeft een uitstekend antwoord op de grote uitdaging van planning, urencontrole, facturatie en verloning in de schoonmaak. Omdat Appreo eenvoudig zeer gedetailleerde uren informatie aanlevert aan AFAS hebben rayonleiders, loonadministratie en medewerkers actueel gedetailleerd inzicht in gewerkte uren, extra uren, toeslaguren (bovenwettelijk), ziekte-uren o.b.v. anciënniteit, spaaruren opbouw, actueel verlofsaldo etc. Zelfs de eindejaarsuitkering kan automatisch worden gecalculeerd.

Probeer gratis

Ook aan de slag met Appreo?

Vraag dan nu een gratis demo aan.

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!