Al je geboekte uren in Appreo automatisch naar CASH

Urenregistratie en boekhouding

Hier vertellen we graag over de koppeling met CASH. Door samen te werken met deze partij en te koppelen met het CASH systeem, maken we urenregistratie en de daaraan gerelateerd boekhouding steeds een stukje eenvoudiger. Met als uiteindelijke doel om maximaal overzicht voor jou als gebruiker te genereren met een minimale inspanning.

 

CASH en Appreo

“Automatisch boekhouden met CASH. Facturen, bankmutaties en aangiftes kunnen volledig geautomatiseerd worden in de boekhouding. Dat is ruim 95% administratief werk wat CASH van u overneemt. Hierdoor is uw boekhouding altijd up-to-date en heeft u actueel inzicht in uw belangrijkste cijfers. CASH: bedrijfssoftware voor elk soort onderneming.” CASH is een Nederlands boekhoudsysteem. Als je CASH reeds gebruikt is het koppelen met Appreo een uitstekend idee. Daarmee wordt het eenvoudig om de schoonmaakmedewerkers of bouwvakkers op locatie efficient aan te sturen.

Alle benodigde project, klanten, medewerker en uren  informatie in de beide systemen wordt gesynchroniseerd. Hierdoor zie je in 1 overzicht alle informatie. Via de Appreo App krijgen je schoonmaakmedewerkers en bouwbakkers op locatie alle informatie doorgestuurd die ze nodig hebben om hun klus te klaren.

 

Kijk voor meer informatie op www.cash.nl

 

 

cash appreo koppelen

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement