ConstruSteel en Appreo ideaal voor staalbouw montageploegen

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

Staalmontage innovatie

Softwarebedrijf ConstruSteel blijft innoveren en automatiseert voor staalbouwbedrijven naast kantoor en productie nu ook montage. De uitbreiding met de Appreo Montage App biedt de bouwbranche unieke mogelijkheden voor het plannen van montage en het verwerken van uren, werkbonnen, foto’s en materieel.  De oplossing speelt in op de wens vanuit de markt om snel en overzichtelijk alle montagewerkzaamheden te kunnen plannen. Door de integratie van de Appreo Montage App met ConstruSteel wordt optimaal gebruik gemaakt van bestaande informatie over projecten en medewerkers.

 

 

Werkbonnen, uren, materieel, checklists en foto’s in één app

“Van een papierloos kantoor naar een papierloze productie én een papierloze montagel. Een belangrijk onderdeel voor veel staalbouwers is het aansturen van de montageploegen en dankzij de integratie van de Appreo Montage App automatiseert ConstruSteel dit proces.

De Appreo Montage App laat zich makkelijk aanleren. Montageploegen, bedrijfswagens en materieel, alles kan simpelweg naar de juiste werkbon worden gesleept. De informatie wordt automatisch doorgezet naar de betrokken personen, zodat iedereen een goed overzicht van de planning heeft.

Probeer gratis

De kracht van Appreo en ConstruSteel

De kracht van de oplossing zit in het delen van informatie tussen Appreo en ConstruSteel: “Montageteams kunnen eenvoudig uren registreren, veiligheidsinspecties vastleggen, meerwerk registreren en werkbonnen aftekenen in de app. Het delen van informatie met kantoorpersoneel gaat digitaal en is zeer gebruiksvriendelijk. Staalbouwbedrijven kunnen op die manier nog hogere kwaliteit en veiligheidsstandaarden nastreven.

Het vastleggen van informatie vanaf de bouwplaats, zoals foto’s en urenregistratie wordt gedaan op één plek. De geregistreerde uren komen tevens automatisch terug in de projectadministratie van ConstruSteel. Met deze functionaliteit spelen bedrijven eenvoudig en flexibel in op veranderingen binnen projecten en planning, bijvoorbeeld door meerwerk.

 

Probeer gratis

Grip op het montage project

Vanaf heden hebben staalbouwers ook grip op de uren en voortgang van ieder montage project.

 

Meer informatie over ConstruSteel de marktleider van Staalbouw Fabrication Software klikt u op deze link.

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!