De 15 Appreo beloftes

Hoe ziet je leven eruit nadat je voor Appreo hebt gekozen? Waarom zou je niet makkelijker, slimmer en sneller willen werken met meer plezier?

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

1. Eindelijk grip op je business

Met Appreo krijg je volledige controle over al je processen en kan je meer tijd besteden aan klanten en het vergroten van je marge. Je wordt op de hoogte gehouden van afwijkingen in de planning, zodat je meer werk kan verrichten en snel kan reageren. Ook kun je met Appreo precieze en correcte facturen sturen, dus geen discussies meer met de klant over hoeveel werk er is verricht en hoeveel er betaald moet worden.

Plan nu jouw demo!

2. Onderscheid je van concurrentie

Wordt de enige in de schoonmaakindustrie die in staat is om benodigde middelen en mankracht 3 maanden van te voren te voorspellen, om zo je klanten te verzekeren dat het werk goed komt. Gebruik Appreo om je klanten complete transparantie te geven als het gaat om planning, kwaliteitswaarborging en communicatie en verander je klanten in partners.

3. Planning – maar dan makkelijk

Met Appreo kun je gemakkelijk werk, mensen en middelen slepen en neerzetten in je planning tot je planning vol zit, zodat er geen werk verloren gaat en iedereen is ingezet. Ook kan je makkelijk zien wie waar ingecheckt heeft en kan je ingrijpen waar nodig.

4. Werk modern en zonder papier

In plaats van te kiezen voor een onhandige verouderde software zoals andere bedrijven, kies je voor een moderne innovatieve oplossing met de beste gebruikerservaring op de markt. Stop met het installeren van check in klokken en het beheren van RFID tags maar houd de tijd bij met een eigen gratis QR code sticker. Red het milieu door je planning, tijdregistratie, kwaliteitswaarborging, samenwerking en facturatie allemaal digitaal te doen.

5. Betere werk – privé balans

Zorg voor een positieve balans tussen werk en vrije tijd voor jouw werknemers met Appreo. Je kan makkelijk de planning veranderen vanuit huis zodat je niet naar het kantoor hoeft in geval van nood. En wordt je niet meer lastig gevallen in het weekend door vragen over projecten op maandag.

6. Meer productiviteit door innovatie

Wordt lid van de Appreo community en motiveer ons om constante innovaties en verbeteringen te maken voor alle Appreo leden. Zorg ervoor dat iedereen in je organisatie kan werken als één team door het met Appreo makkelijk te maken om informatie te delen. Zo kan iedereen productiever aan de gang.

7. Meer plezier op de werkvloer

De snelle, slimme en fijne interface van Appreo maken de app net zo leuk als de fijnste app op je mobiel, maakt het implementeren makkelijk en zorgt snel voor productief gebruik. Maak je collega’s trots met een innovatieve app in jullie eigen huisstijl. Doordat Appreo veel taken overneemt blijft er meer tijd over voor leuke dingen!

8. Meer tijd beschikbaar

De plan optimizers van Appreo helpen je sneller en efficiënter te plannen en bespaart je twee uur tijd per dag. Factureer direct na het voltooien van een taak en bespaar veel moeite met geautomatiseerde facturering van Appreo. Door te slepen en verzetten in je planning wordt plannen een kwestie van minuten in plaats van uren.

9. De nummer 1 in planning en gebruikerservaring

Bestaande klanten noemen ons de nummer één op het gebied van plannen voor de Nederlandse schoonmaak. Doordat Appreo gebruik maakt van de nieuwste technologie zoals cloud, mobiele apps, onderlinge samenwerking, transparantie en slepen en neerzetten is Appreo de meest moderne schoonmaak oplossing op de markt.

10. Nooit meer brandweer spelen

Draag je steentje bij aan het milieu door je papieren werkbonnen te digitaliseren. Eindelijk heb je de kans om al die losse stukjes informatie in je organisatie op één plek te verzamelen. Door Appreo kan je proactief reageren op verandering van het werkproces en hoef je geen branden meer te blussen wanneer ze oplaaien.

11. Verbeter relaties op de werkvloer en met je klant

Zorg voor meer binding tussen jou en collega’s door jouw kennis en informatie te delen met ze en ze zo te helpen productiever te zijn. Ook zullen klanten je dankbaar zijn als je ze van te voren laat weten wanneer er een verandering is in de planning. En met digitale kwaliteitscontrole zorg je ervoor dat je klanten volkomen tevreden zijn en zullen ze sneller het contract verlengen en zorg je voor lange intieme zakenrelaties.

12. Meer oog voor elkaar

Met Appreo help je iedereen. Je werknemers hoeven niet langer moeilijk te doen met papierwerk en de financiële collega’s hebben altijd direct alle data die ze nodig hebben. Ook zal je met je proactieve en transparante communicatie klanten tevreden stellen.

13. Innovatiever dan de markt

Terwijl andere bedrijven met excel, whiteboards en pen-en-papier aan de gang moeten, kun jij met Appreo papierloos en met volledige controle over je bedrijf de organisatie draaiend houden. De plan optimizers kunnen je helpen inzicht te krijgen in je planning en de juiste beslissingen maken die concurrenten missen. Bewapend met de rapporten in Appreo ben je in staat sneller beslissingen te maken dan je concurrenten.

14. Omzetgroei door digitalisering

Vergroot je marktaandeel door je klanttevredenheid te verbeteren en help je bedrijf te groeien. Wees een trendsetter, laat de markt zien dat digitaliseren handig en winstgevend is. Door digitaal urenregistratie en kwaliteitscontrole te doen heb je betere grip op de waarde van je diensten en kan je dit gebruiken in onderhandelingen met de klant.

15. Persoonlijke Assistent voor 100% klantbehoud

Appreo stuurt herinneringen zodat je werknemers zullen nooit meer vergeten tijd te registreren of een werkbon te tekenen, dus hoef jij nooit meer achter een vergeten handtekening of urenbriefje aan. Je zal ook in december geen tijd meer hoeven te besteden om terugkerend werk in te plannen voor het jaar, omdat Appreo daar zelf al voor zorgt. Maak 100% klanttevredenheid en 100% contract vernieuwingen een realiteit met jouw eigen digitale kwaliteitscontrole systeem.

Wil jij ook:

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Boek dan hier snel je online demo!

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!