Fred Prinsen BV

Fred Prinsen BV uit Wijk bij Duurstede is al jaren een begrip in de Rail infra. Begonnen in Austerlitz (waar nog altijd een opslag is) en uitgegroeid naar een grotere vestiging in Wijk bij Duurstede. Mede-eigenaar Freddy Prinsen is samen met Claire Prinsen verantwoordelijk voor de planning.

“Een goede planning in onze branche is niet alleen de juiste collega’s naar de juiste locatie. Het is zeker net zo belangrijk welk materieel ingepland wordt.”

Voordat Fred Prinsen met Appreo werkte, werd er in een Excel een weekschema gemaakt. Deze werd iedere week uitgeprint en op de kantinetafel gelegd. Veranderingen (ziekte, verlof, etc.) moesten handmatig achteraf doorgegeven worden. Werkbonnen werden uitgeprint en meegegeven met de betrokken collega’s. Aan het einde van de dag kwamen de werkbonnen, inclusief urenbriefjes weer retour. Deze werden dan overgetypt in het boekhoudsysteem. Een intensieve bezigheid die naast tijd ook veel papier & inkt kostte.

“Met Appreo plannen we personeel en materieel. In de Appreo app zien onze medewerkers hun werkzaamheden, de locaties, collega’s en aflossing. Belangrijke opmerkingen zijn direct inzichtelijk. Hier registeren ze direct hun uren. Indien gewenst kan de werkbon digitaal afgetekend worden door de opdrachtgever. Allemaal vanuit een gebruiksvriendelijke app. Freddy en ik zorgen voor de eindcontrole om vervolgens de facturen op te maken en de gewerkte uren/verlof te registreren.”

“Toen we overtuigd waren van de meerwaarde van Appreo, zijn we direct aan de slag gegaan en waren we binnen een maand live. Appreo zorgt voor een overzichtelijke planning van personeel en materieel. Zo zien we live op projectniveau de gewerkte uren van personeel en machines.”

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement