FrisFacilitair en Appreo voor nog meer Werkgeluk

Bijzonder goed geregeld Met “Bijzonder goed geregeld” als motto zorgen meer dan 100 FrisMedewerkers al ruim 30 jaar dat de werkdag begint met een frisse omgeving en kleding. Ook in 2021 groeit FrisFacilitair door met nieuwe ideeën, nieuwe producten en diensten en nieuwe collega’s.

Werkgeluk

Bij FrisFacilitair staat Werkgeluk hoog in het vaandel. Zo is er veel focus op vitaliteit en opleidingen voor FrisMedewerkers en besteedt men veel aandacht aan communicatie. In dat kader wilde FrisFacilitair een beter inzicht in de planning zodat zij sneller en duidelijker kunnen communiceren. Daarbij wilde FrisFacilitair het makkelijker maken voor de bus medewerkers om de exacte werktijd en reistijd te registreren. Tenslotte moest het ook voor de Teamleiders eenvoudiger worden om de planning, verlof en de gewerkte uren van medewerkers te wijzigen en goed te keuren.

Gedragen door de hele organisatie

Appreo was daarvoor de best passende oplossing. De afgelopen 6 maanden heeft een team van FrisFacilitair collega’s onder leiding van voorvrouw Sanne van Pelt een uitgebreide test uitgevoerd. Daarbij was het belangrijk dat de oplossing gedragen werd door de gehele organisatie. Mede door het uitstekende teamwork tussen Appreo- en het FrisFacilitair team is dit succesvol verlopen. Het vervolg hiervan is dat beide partijen een langdurige samenwerking aangaan.

FrisFacilitair Voorvrouw, Sanne van Pelt: “Tijdens de test bleek al snel dat de Appreo Planning eenvoudig werkt, dat de collega’s op de bus hun uren makkelijk konden registreren en dat de Teamleiders na wat uitleg goed hun weg vinden. Gedurende de test ontwikkelde Appreo ook snel een aantal van onze wensen”

Groeien doe je samen

Een veel gebezigd gezegde binnen FrisFacilitair is: Groeien doe je samen! Daarom werken we gezamenlijk verder om het gebruik van Appreo nog verder door te voeren in de FrisFacilitair organisatie. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van checklists functionaliteit voor de dagelijkse kwaliteitscontrole.

Kracht en flexibiliteit

FrisFacilitair Directeur, Corine Vermeij: “Één ding blijft voor mij het belangrijkste dat wij op een snellere wijze beter communiceren. Daarnaast de planning en uren beter in kaart krijgen en hierdoor minder interne kosten krijgen. Bijvoorbeeld door minder papier en minder miscommunicatie over de planning en de uren. Appreo geeft ons ook meer inzicht zodat we sneller werkelijke tijd met voorgecalculeerd kunnen vergelijken. Tenslotte het dient het ook als input voor onze verloning en facturatie. Ik ben er trots op hoe het team dit in onze organisatie heeft ingezet en heb er vertrouwen in dat we hiermee met nog meer flexibiliteit en kracht kunnen presteren”.

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement