Verrijk je klant, collega en jezelf

Appreo helpt om al het werk eenvoudig, keurig en op tijd af te krijgen en te administreren. Bekijk hieronder in detail de belangrijkste functionaliteiten die jou gaan helpen grip te krijgen op je planning.

Wekelijks nieuwe klanten. Klantentrouw 100%.
 • Werk plannen

  Zodra je werk in opdracht is gegeven, wil je natuurlijk er voor zorgen dat het netjes wordt ingepland. Appreo heeft een uitgebreide hoeveelheid functies die jou helpen met een optimale planning en om snel te kunnen inspelen zodra de planning wijzigt.

   

  Probeer gratis

  Veel gestelde vragen

  • Kan ik mijn eigen plan overzicht maken?
   Appreo schikt over 27 verschillende plan inzichten. Kies zelf hoe je planning eruit ziet, zodat de planning goed bij jou past. Maak je planning sneller en beter door de juiste materieel en werknemers te koppelen. Met een sneller en geoptimaliseerd planproces kan je meer tijd besteden aan de klant, vergroot je je winstmarge en krijg je minder klachten. Met Appreo word je dagelijkse activiteiten de baas en krijg je grip op je planning.
  • Heeft Appreo een grafisch planbord?
   De planning van Appreo is modern en grafisch. Door in je planning te slepen en te wijzigen kan je makkelijk en op gevoel plannen. Plan zoals jij het wil en maak eenvoudig wijzigingen, indien nodig. Appreo is makkelijk om te leren en zorgt ervoor dat je snel en effectief kan reageren op verandering in jouw omgeving.
  • Kun je naar collega’s en projecten ook materieel plannen?
   Bekijk beschikbaarheid van collega’s, materieel en ongeplande projecten in Appreo. Maak betere beslissingen en reageer sneller op klanten door altijd op de hoogte te zijn van het beschikbare materieel en mankracht. Met Appreo heb je altijd meteen grip op je huidige beschikbaarheid en al het toekomstige werk.
  • Helpt Appreo mij om sneller te plannen?
   Appreo beschikt over 14 Plan versnellers. De Appreo plan versnellers identificeren beschikbare collega’s en laten zien of al het werk is ingepland. Ook helpen ze ervoor te zorgen zo goed mogelijk gebruik te maken van materieel, verdelen ze het werk gelijk over collega’s en zorgen ze ervoor dat je geen werk vergeet. Met de Appreo planversnellers voorkom je onnodige overuren, verkeerde collega op de klus en zal je winstmarge toenemen. Met Appreo plan je alle signalen op groen en zorg je voor blije klanten en collega’s!
  • Kan ik terugkerend werk in Appreo ook automatisch inplannen?
   Appreo ondersteunt meerdere soorten planningen. Naast eenmalige klussen (zowel korte klussen als lange projecten), kan je ook terugkerend werk automatisch plannen. Plan eenmalige en terugkerende klusssen allemaal in één overzichtelijk planning. Met Appreo wordt al het werk gemakkelijk gepland, uitgevoerd en verwerkt op één centrale plek. Optimaliseer je planning door verschillende soorten werk allemaal in één planning en één app te hebben. Met Appreo maak je je planning efficiënter met één transparant proces voor al het werk.
  • Kan ik actueel de voortgang van het werk volgen?
   Met Appreo heb je actueel inzicht in de voortgang van het werk. De planner houdt constant de voortgang bij, waardoor je meteen je planning kan aanpassen als werk korter of langer duurt dan verwacht. Voltooi zo meer taken met dezelfde middelen en stel je klanten makkelijker tevreden. Met Appreo ben je altijd op de hoogte als er iets veranderd in het veld.
  • Krijg ik ook notificaties als het werk afwijkt van wat ik heb gepland?
   Met Appreo ben je altijd op de hoogte door een notificaties wanneer er wordt afgeweken van de planning.

  Werk uitvoeren

  Direct op de hoogte van het werk dat voor jou is gepland. Weten wanneer en waar er wat uitgevoerd worden. Tijdens de klus geholpen worden met handige functies om je werk sneller te kunnen verrichten. Zonder administratieve rompslomp alles afronden en op naar de volgende klus. Bekijk hier de functies van Appreo die jou hiermee geen helpen.

  Probeer gratis

  Veel gestelde vragen

  • Heeft Appreo meerdere manieren hoe je tijd kan registreren?
   Appreo beschikt over uitgebreide tijdregistratie opties. Kies het soort tijdregistratie die het beste bij jouw type werk past. Door de uitgebreide mogelijkheden voor de soort tijdregistratie zorg je voor een nauwkeurige tijdregistratie voor elk type klus. Vervolgens zorgt Appreo ervoor dat je kloppende facturen stuurt, het juiste loon uitbetaalt en dat de administratie klopt. Met Appreo verbeter je het tijdregistratie proces en maak je het makkelijk om factureren, loon uit te betalen en voorkom je tijdfraude.
  • Heb ik ook bewijs als mensen zijn ingeklokt?
   Appreo biedt een tijdregistratie met QR codes. Werknemers kunnen QR codes gebruiken om in en uit te klokken. De QR code biedt fysiek bewijs dat werknemers op locatie zijn geweest en houdt automatisch bij hoeveel tijd wordt besteed op een klantlocatie. Met Appreo hoef je niet meer te twijfelen over hoeveel tijd er op locatie is doorgebracht en voorkom je discussies met je klant over de daadwerkelijke tijd dat je collega aanwezig is geweest.
  • Kan ik werkbonnen digitaal ondertekenen?
   Met Appreo kun je digitaal werkorders ondertekenen. Klanten kunnen werkorders digitaal aftekenen. Daardoor is er geen papierwerk meer nodig. Je hoeft niet meer te wachten tot aan het einde van de week alle bonnen zijn verzamelt, dus factureer je sneller en verminder je de administratieve werkdruk. Appreo zort voor een zo snel mogelijke digitale en moeiteloze facturatie zodra het werk klaar is.
  • Kan ik werkinstructies meegeven in de app?
   In Appreo kun je werkinstructies meegeven aan je collega's. Geef digitale werkinstructies zodat werknemers makkelijk kunnen zien wat er wanneer van ze verwacht wordt. Daarmee zorg je ervoor dat er niets wordt vergeten, hoef je nooit meer terug te keren naar een klus en krijg je minder klachten. Door Appreo digitale werkinstructies worden altijd alle taken in een keer en goed volbracht.
  • Kan ik de kwaliteitcontrole ook digitaal verzorgen in Appreo?
   Digitaliseer je kwaliteitscontrole om zo nooit meer papier te hoeven gebruiken. Wees meteen op de hoogte van kwaliteitsproblemen bij de klant. Daarmee kun je snel reageren wanneer er een mogelijke klacht is. Met digitale kwaliteitscontrole van Appreo verminder je klachten waardoor je nooit meer een credit hoeft te sturen en 100% van je bestaande contracten verlengt worden.
  • Kan ik in Appreo communiceren met mijn team over een project?
   Samenwerken is samen communiceren. Je hoeft niet meer te zoeken naar losse stukjes informatie op allemaal verschillende plekken zoals Appjes, emails, post-its etc.. Door gewoon in de Mijn Communicatie App van Appreo te communiceren maak je automatisch een project archief aan. Zo kan je kennis van projecten verzamelen die je later kan hergebruiken. Met Appreo krijgt je team de ruimte vrij te communiceren en kennis te delen allemaal op één centrale plek.

  Werk administreren

  Zodra het werk is afgerond kan het worden verwerkt. Alle informatie direct tot je beschikking om tot facturatie en verloning over te kunnen gaan. In het geval je een kwaliteit, veiligheid of proces audit krijgt heb jij al de benodigde documenten strak georganiseerd digitaal tot je beschikking. Appreo helpt je hiermee met de volgende functies.

  Probeer gratis

  Veel gestelde vragen

  • Heeft Appreo ook een project rapportage?
   Appreo beschikt over een project rapportage mogelijkheid. Appreo rapporteert het financiële en kwalitatieve resultaat van een project, klant, partner of werknemer in één overzicht. Daarmee heb je makkelijk inzicht in de winstgevendheid en klanttevredenheid en kan je hier direct op inspelen. Met Appreo beïnvloedt je de winstgevendheid en klanttevredenheid van je bedrijf positief met een beter resultaat onderaan de streep tot gevolg.
  • Kan ik ook automatisch facturen creëren?
   Binnen Appreo kun je statussen van een werkbon aanpassen. Verminder de werklast en mis nooit meer een factuur door het proces te automatiseren. Zodra een werkbon is afgetekend verandert de status naar gereed voor facturatie. Met Appreo vergroot je de winstmarge door geen facturen meer te vergeten te sturen en omdat je meer tijd kunt besteden aan je klant omdat processen eenvoudig en automatisch verlopen.
  • Koppelt Appreo met mijn boekhoud systeem?
   Appreo koppelt met de meest vooraanstaande systemen. Verbind Appreo met je boekhoud systeem en automatiseer je administratie. Zo is er minder controle nodig, heb je altijd direct inzicht in de financiële status en kan je betere beslissingen maken voor je bedrijf.
  • Kan ik de werkelijk geschreven uren exporteren uit Appreo?
   Appreo beschikt over uitgebreide export mogelijkheden. De werkelijk geregistreerde uren worden geëxporteerd, waardoor het verloningsproces wordt vereenvoudigd. Daardoor hoef je minder tijd aan het controleren van de uren te besteden. Met Appreo wordt de verloning eenvoudiger en voorkom je discussies over betaling met collega’s.

  Appreo meester in koppelen

  Appreo heeft koppelingen met de meeste vooraanstaande oplossingen voor bijvoorbeeld verloning, orders, financieel en GPS. Als je toch hulp nodig hebt, helpen onze specialisten graag om te koppelen met jouw systeem.

  Probeer gratis

  "De digitale urenregistratie is met enthousiasme ontvangen door ons team."

  Stefan van Dalen


  Neem contact op

  Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

  Probeer nu gratis
  Appreo logo

  Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!