In 1 oogopslag 100% grip op je werkplanning

Met de krachtige grafische planning van Appreo, organiseer je jouw medewerkers, materieel en projecten op een overzichtelijke en eenvoudige manier. Zo is iedereen altijd op de juiste plek om schoon te maken, waar en wanneer dat nodig is.

Wekelijks nieuwe klanten. Klantentrouw 100%.

Hoe plannen met Appreo mijn leven zo veel makkelijker maakt

Sinds we werken met Appreo gaat de voorbereiding van de verloning veel eenvoudiger. Rayonleiders verwerken digitaal de uren, ziekte en verlof mutaties gedurende de week. Na een korte laatste controle door de Rayonleiders kan Personeelszaken de uren direct volgens CAO klaarzetten voor verloning.

Wij kunnen alles met 1 systeem plannen. De medewerker krijgt gelijk de planning op zijn smartphone. Daarin staat gelijk wat hij die dag moet doen. Zelfs met navigatie. Dat is gewoon heel handig.

Wij kunnen vanaf iedere locatie onze planning doen. Bij ziekte en verlof kunnen we met de vervangoptie met een paar klikken alles regelen. Zodra de werkbon is uitgevoerd kan ik direct factureren. Het scheelt tijd, papier en geld.

Wij gebruiken Appreo al een aantal jaar. Het is voor ons de enige oplossing die reguliere en specialistische schoonmaak in één grafische planning en één mobiele app volledig ondersteunt!

Bert van de Bunt

Maak je planning in een kwestie van minuten – niet uren

Als enige oplossing in de schoonmaak markt plant Appreo al je verschillende plantypes. Terugkerend schoonmaakonderhoud, gespecialiseerd laag frequent, glasbewassing, grote proces etc. allemaal in 1.

14 handige planversnellers en indicatoren

Dankzij de revolutionaire grafische planning van Appreo, de slimme planindicatoren en handige planversnellers, weet je op ieder moment of je planning volledig en optimaal is en of het schoonmaakwerk op tijd gereed is.

27 krachtige grafische planweergaves

Zie door de bomen het bos weer! Deze 27 weergaven geven je het overzicht en structuur die je nodig hebt. Iedere planner kan zijn eigen voorkeur overzicht creëren.

Probeer gratis

Iedereen is altijd op de hoogte van de status van de klus

Met de krachtige Appreo app is het einde gekomen aan de problemen van mutaties, ziekte en onwetendheid over werk. In de software sleep je de juiste medewerkers met de juiste kennis naar de gewenste klus.

Iedere medewerker heeft altijd alle informatie binnen handbereik, waardoor jouw werk soepel en efficiënt verloopt. Daardoor kun je sneller inspelen op verandering en heb je altijd grip op de planning. Een schone zaak toch?

 

 

Nummer 1 in schoonmaakplanning

 

“De belangrijkste keuze om voor Appreo te kiezen was uiteindelijk de planningsmodule”, vertelt financieel manager en planner bij Branderhorst Marjan Ruumpol.

“Het biedt een totaaloverzicht van alle mensen én materialen. Zo is direct duidelijk of we op een dag een hoogwerker of hogedrukunit beschikbaar hebben en of we voldoende mensen hebben.”

 

 

Probeer nu 30 dagen gratis

Ben jij klaar om te ontdekken hoe de grafische planningsfunctie van Appreo jouw werkproces drastisch kan verbeteren? Maak nu de sprong en ervaar zelf hoe de Appreo app jouw werk beter, sneller en efficiënter kan maken. Probeer het vandaag nog en ervaar het verschil!

Probeer gratis

 

Ervaar zelf binnen 1 minuut hoe krachtig de Appreo app is

Vertrouwen door klanttevredenheid

Leer binnen 1 minuut de waarde van Appreo kennen uit de mond van klanten zoals Antonio Shining Places, Hommerson Schoonmaakbedrijf, Hoevenaar Schoonmaakgroep en van de Pol Dienstverlening.

Probeer gratis

Altijd de juiste planning voor de juiste situatie

De Appreo-app bevat verschillende planprocessen, elk met een specifieke aanpak. Deze zijn gemaakt en doorontwikkeld door jarenlange verfijning en met de inbreng van meer dan 100 tevreden klanten. Hierdoor ben je niet alleen beter voorbereid op elke situatie, maar zijn ook jouw processen optimaal geregeld en loopt alles soepeler dan ooit tevoren

Veel gestelde vragen

Appreo meester in koppelen

Appreo heeft koppelingen met de meeste vooraanstaande oplossingen voor bijvoorbeeld verloning, orders, financieel en GPS. Als je toch hulp nodig hebt, helpen onze specialisten graag om te koppelen met jouw systeem.

Probeer gratis

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement