Mossink Elektrotechniek

Mossink is een gerenommeerd en modern elektrotechnisch familiebedrijf met meer dan 100 vakbekwame medewerkers. Met Appreo inspecties kan Mossink zelfstandig inspectielijsten aanmaken, resultaten eenvoudig inzien en eventuele afkeuringen opvolgen.

Medewerkers maken gebruik van de smartphone of tablet applicatie om op locatie inspectielijsten in te vullen, waarna een leidinggevende deze inspectie via Appreo kan goed- of afkeuren.

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

“De elektrotechniek branche is sterk gereguleerd. Wij voldoen aan een uitgebreid scala aan certificeringen waaronder bijvoorbeeld VCA, BRL6000 en CCV-certificaten. Daarbij is Mossink een erkend inspectiebedrijf en keuren wij op jaarbasis honderden elektrotechnische installaties.

Vroeger verzorgden wij al onze inspecties en keuringen met papieren checklists. Daarvoor gebruikten wij meer dan 45 verschillende soorten checklists. Tijdens de inspectie en keuring vulden onze specialisten deze checklists in. Soms beperkte zich dat tot vinkjes zetten maar soms ook uitgebreide registratie van meetgegevens en conclusie omschrijving.

Bij het inspecteren met de checklist, werden er vaak foto’s gemaakt van bijvoorbeeld een installatie. Iedereen stuurde dan al zijn foto’s via WhatsApp naar de KAM-coördinator. De KAM-coördinator administreerde alle keuringsrapporten en voegde de foto’s toe aan het keuringsrapport. Dit kostte ons te veel tijd en wij wilden de keuringen professionaliseren. Daarom zochten we naar een digitale oplossing.

Het vinden van de juiste App om 45 verschillende checklists digitaal in te vullen, bleek nog niet zo eenvoudig. Of de kosten waren veel te hoog of de geboden oplossing was niet flexibel genoeg om veranderingen in onze inspecties zelf door te voeren.

Met Appreo kunnen we onze eigen inspectielijsten en keuringslijsten aanmaken en wijzigen. Bij de oplevering, hadden we zelfstandig binnen 10 minuten ons meest complexe formulier digitaal gemaakt. De antwoordmogelijkheden in de lijsten verschillen van eenvoudig afvinken tot complexe waardes registreren.

Nu vullen onze medewerkers en onze keuringsspecialisten de checklists en keuringen direct in op hun telefoon. Als er foto’s benodigd zijn worden deze direct toegevoegd aan het keuringsrapport. Na het afronden van de inspectie kan zowel onze keuringsspecialist als de klant digitaal aftekenen en direct een kopie van het rapport naar de klant e-mailen in pdf-formaat. Op het kantoor hoeft het keuringsrapport alleen nog maar te worden gecontroleerd, gefactureerd en worden toegevoegd aan het klantdossier.

Door Appreo voldoen wij eenvoudiger aan onze certificeringverplichtingen en verzorgen wij zelf keuringen en inspecties eenvoudiger en sneller.”

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!