Van planning naar verloning in 1 klik

Nieuwdorp kiest voor Appreo met NMBRS. Daarmee behaalt Nieuwdorp het ultieme doel voor een transparante planning en een eenvoudige kloppende CAO verloning.

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

Nieuwdorp kiest voor Appreo met NMBRS

Al meer dan 30 jaar is Nieuwdorp Schoonmaakgroep een gewaardeerde schoonmaakorganisatie voor haar klanten in de regio’s Barendrecht en Goes. Nieuwdorp zoek continue naar nieuwe reinigingstechnieken en organisatieverbetering. Dit om de juiste kwaliteit neer te zetten voor haar klanten en de ruim 100 medewerkers.

Digitaliseringsslag

Door het brede dienstenaanbod had Nieuwdorp te kampen met een planuitdaging. Dagelijks werden bonnen uitgeprint. Ingeleverde papieren bonnen werden aan het eind van de week geregistreerd en geaccordeerd. Afwijkingen in de planning of spoedklussen werden met Whatsapp gecommuniceerd. Het terugzoeken van wie waar zat nam daardoor veel tijd in beslag.

Aan het eind van de maand was het vervolgens een hele klus om al het werk op de juiste wijze aan te leveren bij de boekhouder voor de verloning en administratie.

Nieuwdorp wilde graag een digitaliseringsslag doorvoeren. De grootste doelstellingen voor Nieuwdorp:

 • Makkelijker zien wie waar (geweest) is
 • Medewerkers makkelijker kunnen zien welk materieel mee moet
 • Eenvoudiger van urenregistratie naar CAO verloning, rekening houdend met verlof, toeslaguren en overuren
 • Eenduidig werken tussen de twee locaties
 • Klanten kunnen laten meekijken in de planning (en urenregistratie)
 • Papierloos werken

Appreo bleek de enige juiste keuze voor Nieuwdorp.

Schoonmaak CAO Verloning

In Appreo is per medewerker direct zichtbaar op welke dag en van hoe laat tot hoe laat deze werkt. Verlof of ziekte wordt eenvoudig geregistreerd. Het gevolg hiervan is dat de uren in Appreo direct met de juiste toeslaguren en overuren volgens de Schoonmaak CAO worden geaccordeerd door Nieuwdorp.

Het door Appreo aangeleverde NMBRS verloningsbestand behoeft daardoor bij de boekhouder geen enkele mutatie meer. Eventuele onnauwkeurigheden zijn daarmee verleden tijd. Het aantal controleslagen is eveneens sterk verminderd. Dit alles verlaagt de tijdsbesteding van de boekhouder aanzienlijk wat de kosten drukt.

Transparant plannen en papierloos werken

Nieuwdorp maakt nu voor beide locaties zowel haar regulier, specialistisch en glas/gevel planning volledig in Appreo aan. Daardoor is het werk volledig transparant zichtbaar voor planners, medewerkers en klanten. Daarnaast zien medewerkers vooraf welk materieel benodigd is om de klus te klaren. De werkbonnen worden nu digitaal afgetekend waardoor Nieuwdorp in 1 stap volledig papierloos werkt.

Als gevolg van de digitaliseringsslag heeft Nieuwdorp haar ultieme doel behaald.  Van transparante schoonmaakplanning naar CAO verloning in 1 klik.

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

 • 100% Grip met 27 planoverzichten
 • Meer tijd over door 14 planversnellers
 • Mooie, slimme en snelle App
 • Kwaliteit digitaal onder controle
 • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!