Onze klanten

Onze schoonmaak en bouw klanten lichten graag toe hoe zij grip krijgen op hun planning, werkbonnen digitaal laten aftekenen, kwaliteitscontrole verzorgen met de checklists en de communicatie met het team te verbeteren.

Asito blinkt uit met Appreo

Asito is gespecialiseerd in werken met en tussen reizigers. Veiligheid, service en beleving zijn essentieel als het over reizen gaat. En dat 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Appreo wordt ondermeer gebruikt om de werkbonnen voor schoonmaakonderhoud van 400 stations in Nederland te plannen, kwaliteit te controleren, goed te keuren en digitaal te ondertekenen.

Lees hier waarom Asito voor Appreo heeft gekozen.

Bekijk hier de enthousiaste reacties op LinkedIn.

Branderhorst noemt Appreo nummer 1 in planning

Structuur, overzicht en controle zijn basisvoorwaarden om een schoonmaakorganisatie succesvol te runnen. Als je dit kunt vinden in één systeem, dan gaat het voor je werken. Directeur bij Branderhorst Facilitaire Diensten Gerbert Branderhorst heeft gekozen voor de software-oplossing van Appreo. In dit artikel licht hij in detail zijn ervaringen toe.

 

Fred Prinsen

Op de markt van spoorwegmaterialen is Fred Prinsen Bv een belangrijke Europese speler. Sinds begin 2019 maakt Fred Prinsen BV gebruik van de planning, checklists en tijdregistratie van Appreo. Claire Prinsen zei het volgende: “Een goede planning in onze branche is niet alleen de juiste collega’s naar de juiste locatie. Het is zeker net zo belangrijk welk materieel ingepland wordt.”

Lees hier hoe Claire Prinsen gebruik maakt van Appreo.

 

Van de Pol Dienstverlening

Van de Pol Dienstverlening is een bedrijf met een duidelijke mening over schoonmaak en hoe zij dienstverlening organiseert. De dienstverlening van van de Pol kenmerkt zich door helderheid en kwaliteit ondersteund door een eigen werkwijze.
Om kwaliteit te leveren stelt van de Pol de vraag of het aan de verwachtingen van de als klan kan voldoen? Zo wordt de basis gelegd voor een goede klantrelatie die zich vertaalt naar kwalitatieve dienstverlening.

Na een jarenlange zoektocht naar de juiste plansoftware en mobiele apps heeft van de Pol Dienstverlening voor Appreo gekozen. Leer van Sander waarom Appreo hem geholpen heeft meer werk te kunnen verrichten met hetzelfde team.

 

 

Van de Brink Staalbouw

Brink Staalbouw behoort tot de grotere staalbouwers van Nederland. Brink Staalbouw is gespecialiseerd in het realiseren van XXL staalconstructies voor onder andere logistieke centra, parkeergarages en grootschalige industriebouw.

Stefan van Daalen kort na de introductie van Appreo Tijdregistratie bij van de Brink:

“De digitale urenregistratie is met enthousiasme ontvangen door ons team.”

 

 

Mossink Elektrotechniek

Sinds de oprichting in 1959 is het familiebedrijf Mossink elektrotechniek uitgegroeid tot een sterk bedrijf met meer dan 100 vakbekwame medewerkers. Mossink is trots op de moderne, veelzijdige en gecertificeerde onderneming. Het elektrotechniek heeft vijf specialisaties: Installatietechniek, Projectverlichting, Beveiligingen, Inspecties en Besturingstechniek. Op elke afdeling werken professionals met hart voor hun specialisme. Mossink maakt gebruik van de Formulieren functionaliteit van Appreo. De technische validatie en certificering van Elektro installatie wordt geïnspecteerd  met behulp van Appreo.

Ronald de Vries zei dit over Appreo: “Het is gewoon heel gebruikersvriendelijk. Een aanwinst voor elektrotechnische bedrijven.”

 

Loohorst Landscaping

Als u kennismaakt met LooHorst, maakt u kennis met mensen. Verbinders, bedenkers en makers die graag samenwerken. Specialisten. Harde werkers die u graag een glimlach bezorgen. Na een uitgebreide selectie voor een goede oplossing voor het digitaliseren van de medewerkers in de groenvoorziening is de keuze op Appreo gevallen.

Erik Hammenga liet na de livegang direct op Linkedin weten blij te zijn met de keuze.

“Geen boom meer om voor het printen van de wekelijkse werkbriefje en urenrapportage???  We gaan slimmer werken met APPREO!?

Bekijk hier het hele bericht.

 

 

Schoonmaken.nl

Arjan Oostrom van Schoonmaken.nl presenteerde zijn mening uitgebreid op linkedin.

“Sinds november 2019 maken wij gebruik van Appreo. Voorheen hadden we de urenoverzichten in Excel en de planning in een ander systeem. Nu we Appreo gebruiken hebben we alles in één en geeft dit een duidelijk overzicht in de uren, extra werk, verlof en ziekteverzuim. Daarnaast kan je gebruik maken van automatische urenregistratie of via de app waarbij de werknemers per object via een QR code in- en uitloggen. Voor ons als schoonmaakbedrijf is het een uitkomst!”

Voor de schoonmakers in de kantoren gaat het dan als volgt:

Op de video is te zien hoe de app eruit ziet en hoe alles in een vogelvlucht werkt.

 

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • Plan optimaal
  • Grafisch inzicht
  • Actuele status bijhouden
  • Plancoflicten voorkomen
  • Betere communicatie