Onze klanten

Onze schoonmaak en bouw klanten lichten graag toe hoe zij grip krijgen op hun planning, werkbonnen digitaal laten aftekenen, kwaliteitscontrole verzorgen met de checklists, de communicatie met het team te verbeteren en verloning vereenvoudigen.

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

Janssen Dienstverlening B.V. over Appreo

Roberto Di Francesco van R. Janssen Dienstverlening vertelt hoe eenvoudig de verloning werkt nadat de uren in Appreo zijn goedgekeurd en automatisch zijn doorgezet naar AFAS. Tenslotte heeft hij nog een passend advies voor iedereen die Appreo overweegt.

Asito blinkt uit met Appreo

Asito is gespecialiseerd in werken met en tussen reizigers. Veiligheid, service en beleving zijn essentieel als het over reizen gaat. En dat 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Appreo wordt ondermeer gebruikt om de werkbonnen voor schoonmaakonderhoud van 400 stations in Nederland te plannen, kwaliteit te controleren, goed te keuren en digitaal te ondertekenen.

Lees hier waarom Asito voor Appreo heeft gekozen.

Bekijk hier de enthousiaste reacties op LinkedIn.

Van schoonmaakplanning naar verloning in 1 klik

Nieuwdorp kiest voor Appreo met NMBRS

Nieuwdorp Schoonmaakgroep wilde graag een digitaliseringsslag doorvoeren voor een meer transparante planning en een vereenvoudigde verloning. Appreo bleek de enige juiste keuze te zijn voor Nieuwdorp.

Nu maakt Nieuwdorp voor beide locaties zowel haar regulier, specialistisch en glas/gevel planning volledig in Appreo aan.

Daarmee is al het werk volledig transparant zichtbaar voor planners, medewerker en klanten. Als gevolg daarvan heeft Nieuwdorp haar ultieme doel behaald van transparante schoonmaakplanning naar CAO verloning in 1 klik.

Lees hier de details waarom Nieuwdorp voor Appreo heeft gekozen.

Probeer gratis

Met Appreo is Antonio nog vooruitstrevender

Antonio Shining Places verzorgt met ruim 300 medewerkers een breed scala aan facilitaire en ondersteunende diensten zoals reguliere en specialistische schoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging, catering etc.

De projecten variëren van kantoorwerk tot het reinigen van grote stationshallen met hoogwerkers, steigers. Daarom wil Antonio real-time inzicht in de planning, maatwerk aan de klant kunnen leveren bij de manier van uren registreren en direct een digitaal dossier opbouwen.

Van de Pol Dienstverlening over Appreo

Sander van de Bunt van Van de Pol Dienstverlening vertelt hoe zij Appreo gebruiken bij de tijdregistratie met QR Codes, digitale werkbonnen ondertekenen en hij vertelt over hoe zij het materiaalgebruik proces hebben gedigitaliseerd.

Vic Obdam – Nooit meer gummen, alleen nog swipen!

Vic Obdam Vic Obdam Staalbouw maakt staalconstructies voor de woning- en utiliteitsbouw, in nieuwbouw en bestaande bouw, in opdracht van de grote Nederlandse aannemers en van kleine bouwbedrijven in West-Friesland. Innovatie staat hoog in het vaandel en zij zijn al is een trouwe Constusteel klant. Bij de introductie van de samenwerking tussen Appreo en Construsteel was Vic Obdam direct enthousiast.

 

Hidde Obdam: “Vroeger als een planning wijzigde, kon ik alles een week opschuiven en zat ik weer te gummen. En nu is het gewoon slepen en het is opgelost. En wat er nu bijgekomen is dat zijn die digitale opleverbonnen en die werkplekinspecties en dat is ook echt een voordeel.”

Lees hier meer details of bekijk de video.

FrisFacilitair en Appreo voor meer Werkgeluk

Minder administratie betekent meer tijd voor persoonlijke aandacht

Bij FrisFacilitair staat Werkgeluk hoog in het vaandel. Zo is er veel focus op vitaliteit en opleidingen voor FrisMedewerkers en besteedt men veel aandacht aan communicatie. In dat kader wilde FrisFacilitair een beter inzicht in de planning zodat zij sneller en duidelijker kunnen communiceren. Daarbij wilde FrisFacilitair het makkelijker maken voor de bus medewerkers om de exacte werktijd en reistijd te registreren. Tenslotte moest het ook voor de Teamleiders eenvoudiger worden om de planning, verlof en de gewerkte uren van medewerkers te wijzigen en goed te keuren. Appreo was daarvoor de best passende oplossing.

Lees hier hoe FrisFacilitair met Appreo werkt

Probeer gratis

Branderhorst noemt Appreo nummer 1 in planning

Structuur, overzicht en controle zijn basisvoorwaarden om een schoonmaakorganisatie succesvol te runnen. Als je dit kunt vinden in één systeem, dan gaat het voor je werken. Directeur bij Branderhorst Facilitaire Diensten Gerbert Branderhorst heeft gekozen voor de software-oplossing van Appreo. In dit artikel licht hij in detail zijn ervaringen toe.

Fred Prinsen

Op de markt van spoorwegmaterialen is Fred Prinsen Bv een belangrijke Europese speler. Sinds begin 2019 maakt Fred Prinsen BV gebruik van de planning, checklists en tijdregistratie van Appreo. Claire Prinsen zei het volgende: “Een goede planning in onze branche is niet alleen de juiste collega’s naar de juiste locatie. Het is zeker net zo belangrijk welk materieel ingepland wordt.”

Lees hier hoe Claire Prinsen gebruik maakt van Appreo.

Probeer gratis

Dros Schoonmaakdiensten gaat live met Appreo

Dros Schoonmaakdiensten is op 1 mei 2021, met de afdeling specialistische reiniging, live gegaan met het digitale planningsprogramma Appreo. Het digitale planningsprogramma is ontwikkeld door W3Worx.

Onze medewerkers krijgen hun opdrachtbonnen nu via een app op hun telefoon binnen. Voorheen werkten we met papieren opdrachtbonnen, maar in de tijd van digitalisering konden wij natuurlijk niet achter blijven! De medewerkers kunnen zelf inloggen en hun opdrachten eenvoudig bekijken en uitvoeren. Werk aan de winkel!

Bekijk hier het media bericht van Dros Schoonmaakdiensten. Een geweldige stap voorwaarts.

Digitronics

Elisa Haverkamp van Digitronics vertelt hoe zij Appreo gebruikt voor de vakantieplanning en waarom Appreo haar helpt bij het digitaal aftekenen van werkbonnen zodat ze direct kan zien wanneer activiteiten afgerond zijn..

Van de Pol Dienstverlening

Van de Pol Dienstverlening is een bedrijf met een duidelijke mening over schoonmaak en hoe zij dienstverlening organiseert. De dienstverlening van van de Pol kenmerkt zich door helderheid en kwaliteit ondersteund door een eigen werkwijze.
Om kwaliteit te leveren stelt van de Pol de vraag of het aan de verwachtingen van de als klan kan voldoen? Zo wordt de basis gelegd voor een goede klantrelatie die zich vertaalt naar kwalitatieve dienstverlening.

Na een jarenlange zoektocht naar de juiste plansoftware en mobiele apps heeft van de Pol Dienstverlening voor Appreo gekozen. Leer van Sander waarom Appreo hem geholpen heeft meer werk te kunnen verrichten met hetzelfde team.

Van de Brink Staalbouw

Brink Staalbouw behoort tot de grotere staalbouwers van Nederland. Brink Staalbouw is gespecialiseerd in het realiseren van XXL staalconstructies voor onder andere logistieke centra, parkeergarages en grootschalige industriebouw.

Stefan van Daalen kort na de introductie van Appreo Tijdregistratie bij van de Brink:

“De digitale urenregistratie is met enthousiasme ontvangen door ons team.”

Mossink Elektrotechniek

Sinds de oprichting in 1959 is het familiebedrijf Mossink elektrotechniek uitgegroeid tot een sterk bedrijf met meer dan 100 vakbekwame medewerkers. Mossink is trots op de moderne, veelzijdige en gecertificeerde onderneming. Het elektrotechniek heeft vijf specialisaties: Installatietechniek, Projectverlichting, Beveiligingen, Inspecties en Besturingstechniek. Op elke afdeling werken professionals met hart voor hun specialisme. Mossink maakt gebruik van de Formulieren functionaliteit van Appreo. De technische validatie en certificering van Elektro installatie wordt geïnspecteerd  met behulp van Appreo.

Ronald de Vries zei dit over Appreo: “Het is gewoon heel gebruikersvriendelijk. Een aanwinst voor elektrotechnische bedrijven.”

Loohorst Landscaping

Als u kennismaakt met LooHorst, maakt u kennis met mensen. Verbinders, bedenkers en makers die graag samenwerken. Specialisten. Harde werkers die u graag een glimlach bezorgen. Na een uitgebreide selectie voor een goede oplossing voor het digitaliseren van de medewerkers in de groenvoorziening is de keuze op Appreo gevallen.

Erik Hammenga liet na de livegang direct op Linkedin weten blij te zijn met de keuze.

“Geen boom meer om voor het printen van de wekelijkse werkbriefje en urenrapportage???  We gaan slimmer werken met APPREO!?”

Bekijk hier het hele bericht.

Schoonmaken.nl

Arjan Oostrom van Schoonmaken.nl presenteerde zijn mening uitgebreid op linkedin.

“Sinds november 2019 maken wij gebruik van Appreo. Voorheen hadden we de urenoverzichten in Excel en de planning in een ander systeem. Nu we Appreo gebruiken hebben we alles in één en geeft dit een duidelijk overzicht in de uren, extra werk, verlof en ziekteverzuim. Daarnaast kan je gebruik maken van automatische urenregistratie of via de app waarbij de werknemers per object via een QR code in- en uitloggen. Voor ons als schoonmaakbedrijf is het een uitkomst!”

Voor de schoonmakers in de kantoren gaat het dan als volgt:

Op de video is te zien hoe de app eruit ziet en hoe alles in een vogelvlucht werkt.

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!