Planning software verhoogt winstgevendheid

Planningsysteem die het plannen van project-, specialistisch- en terugkerend werk, medewerkers en materieel eenvoudig en leuk maakt en de winstgevendheid verhoogt.

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

Plannen zonder planning software

Plannen is vakwerk. Al het werk op tijd af krijgen is een kunst. Zeker zodra wijzigingen als gevolg van te late levering, tegenslagen of onvoorziene omstandigheden dagelijks terugkeren. Bij kleine bouw- of schoonmaakorganisaties is plannen met Excel nog te doen. Vanaf 25 dynamische medewerkers is het plannen zonder planning software al een onhaalbare kaart.

Probeer gratis

Planning maken met software

De planner is actueel op hoogte blijven van de voortgang van de activiteiten en volgt de plancards. Daarbij heeft hij direct inzicht als medewerkers te laat starten of afwijken van de planning. Zo speelt de planner dynamisch in op kansen in de planning.

Probeer gratis

Planningen veranderen. Altijd!

Iedereen die bij de klus betrokken is, wil daarvan op de hoogte zijn. Toegewezen activiteiten, gewijzigde werkschema’s of volgorde van activiteiten worden automatisch in de planning software bijgewerkt. Spoedgevallen ontvangen een notificatie van het planningsprogramma. Daardoor is iedereen altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de planning.

Probeer gratis

Planning software verhoogt winstgevendheid

Plan optimaal

Grafisch inzicht

Actuele status bijhouden

Planconflicten voorkomen

Betere communicatie

Grafisch planningssysteem

In de planning software hebben planners een grafisch actueel overzicht welk werk wanneer wordt uitgevoerd. Daarbij hebben ze inzicht in wie het werk uitvoert en welk materieel benodigd is. De optimale inzet van mensen en middelen is met de capaciteit indicator continue duidelijk.

Probeer gratis

Terugkerend werk in het planningsprogramma

Terugkerende activiteiten plannen, zoals onderhoudswerkzaamheden of reguliere schoonmaak kan een uitdaging zijn. Het planningssysteem plant de werkbonnen een heel jaar vooruit volgens een afgesproken schema. Met de planning software worden mensen alvast voor de rest van het jaar op de activiteit gepland. In het geval drukte, feestdagen of andere inzichten kan de planning eenvoudig worden geüpdate in de planning software.

Probeer gratis

Inzage in de planning

Geef klanten of objectbeheerders inzage in de planning software. Met een eigen inlog hebben klanten of objectbeheerders actueel zicht op de planning. Wijzigingen zijn direct inzichtelijk en indien gewenst kunnen klanten worden genotificeerd.

Probeer gratis

Voordelen Appreo Planning Software

Nooit meer werk vergeten

Betere capaciteitsplanning

Sneller inspelen op verandering

Optimaliseer planning vanuit werk, mens of materieel behoefte

Continue verbetering van plan inschattingen

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!