Goed werk begint bij geweldige personeelsplanning software

Appreo is de ideale software voor personeelsplanning. De planner ziet niet alleen direct welke medewerkers er beschikbaar zijn met de juiste kennis voor de klus, maar ook waar en of het juiste materieel aanwezig is.

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

Wat is personeelsplanning software?

Met personeelsplanning software krijgen planners in de bouw of schoonmaak meer grip op de planning, beter inzicht in het benodigde personeel en meer werk op tijd af.  Plan de projecten, medewerkers en materiaal vanuit één centrale plek. Deze personeelsplanning software helpt teams tijd te besparen en projecten binnen budget te houden.

Creëer een stressvrije personeelsplanning door eenvoudig werkbonnen naar de juiste persoon of materieel te slepen. Wijzigingen in de planning kun je doorvoeren met klikken en slepen. Notificaties brengen je automatisch op de hoogte van wijzigingen en afgeronde werkbonnen. Geen Excel spreadsheet kan daar tegenop.

Probeer gratis

Capaciteit personeelsplanning

Voorspel de benodigde capaciteit van personeel en materieel. Voorkom het inschatten en daarbij de kans op menselijke fouten met een automatische capaciteitspersoneelsplanning. Met deze functie in onze personeelsplanning software kun je van tevoren inschatten wat de bezetting is. Ook kun je voorspellen of een project op tijd of juist over tijd is.

Wil je weten hoe je leven eruit ziet nadat je voor Appreo hebt gekozen? Check de 15 Appreo beloftes.

Probeer gratis

Beschikbaarheid personeelsplanning

In deze personeelsplanning software vergelijk je beschikbare uren ten opzichte van individuele contracturen. Houd rekening met verlof en officiële vrije dagen. Met personeelsplanning software van Appreo zie je in één digitaal personeelsplanningoverzicht welk personeel volledig is ingepland, nog ingepland moet worden of wie te veel werk heeft.

Probeer gratis

Benodigde kennis voor de personeelsplanning

Onze personeelsplanning software helpt je rekening te houden met alle mogelijke onderdelen. Plan het beschikbare personeel met de juiste kennis in. Zorg ervoor dat het werk de eerste keer direct goed is. Plan het werk optimaal en houd rekening met de locatie waar de medewerker zich bevindt. Het benodigde materiaal om de klus te klaren, dient voor personeel toegankelijk te zijn. Hebben medewerkers vaker op de klus gewerkt, houd daar dan rekening mee.

Probeer gratis

Bekijk de bezetting, plan de juiste mensen in

De personeelsplanning software van Appreo biedt je overzicht op meerdere personeelsplanningen en deadlines in één oogopslag. Scheid terugkerende of eenmalige activiteiten of stel juist een centrale personeelsplanning in. Je kunt medewerkers of materieel eenvoudig aan een ander project toewijzen met een paar klikken. De planner krijgt actueel inzicht in bezetting van het personeel of materieel.

Probeer gratis

Digitale personeelsplanning

De personeelsplanning software van Appreo zorgt voor de makkelijkste manier om tijd te registeren. Je kunt meteen zien dat de geplande tijden al in de mobiele app beschikbaar zijn. Medewerkers hoeven de geplande tijd alleen maar te bevestigen of aan te passen indien nodig. Werkt je personeel in teams, dan kan het personeel op de app voor de smartphone bekijken wie er meegaat, wie de bus bestuurt en wie er als voorman fungeert.

 

Probeer gratis

Inzicht in resultaat

Met onze personeelsplanning software voorspel je de benodigde capaciteit van personeel en materieel. Voorkom het verkeerd inschatten en de kans op menselijke fouten met een automatische capaciteitspersoneelsplanning. Met Appreo kun je van tevoren inschatten hoeveel de personeelsbezetting is. Voorspel of een project op tijd of juist over tijd is. Na de urenregistratie krijg je direct inzichtelijk of het werk binnen of buiten de geplande tijd is uitgevoerd. Daarmee kun je een goede inschatting maken of het project binnen budget blijft.

Personeelsplanning software app gratis proberen

De Appreo personeelsplanning app is in de cloud en in de app stores beschikbaar. Daardoor kan het personeel altijd bij alle benodigde informatie en is altijd direct ingelicht. De medewerkers kunnen meteen inloggen. Benieuwd? Probeer Appreo 30 dagen gratis uit.

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!