Appreo's software voor de schoonmaak zorgt voor meer grip en minder papier.

Eenvoudig en efficiënter samenwerken met dé projectmanagementoplossing als software voor de schoonmaak.

Wekelijks nieuwe klanten. Klantentrouw 100%.
 • SOFTWARE VOOR DE SCHOONMAAK

  Met Appreo zie je zowel het onderhoud als de specialistische planning in één overzicht. Daarnaast kun je zowel klanten, medewerkers en materiaal 100% inplannen.

 • HELDERE COMMUNICATIE

  Vragen, opmerkingen en klachten worden eenvoudig gedeeld met iedereen die bij het project betrokken is. De schoonmaakplanner is constant op de hoogte van wat er gebeurt en kan snel wijzigingen doorvoeren.

 • BETERE CONTROLE

  De software van Appreo voor de schoonmaak zorgt per opdracht voor werkpakketten op maat. Daarnaast kun je de DKS digitaal ondertekenen en direct delen met de klant.

 • Krijg het werk op tijd af

  De software van Appreo voor de schoonmaak bevat alles wat je nodig hebt om een klus goed af te ronden.

  • Projectplanningen
  • Tijdregistratie
  • Werkpakketten en checklist voor medewerkers
  • Schoonmaak controle voor rayonleiders
  • Digitale werkbonnen
  • Interne en externe communicatie
  • CRM & Facturatie
  Probeer gratis

  Heldere communicatie

  Omdat de schoonmaak zo dynamisch is, is eenvoudig communiceren een absolute noodzaak. De digitale communicatieoplossing van Appreo maakt de communicatie tijdens een klus een stuk efficiënter.

  Met deze software voor de schoonmaak wordt het makkelijk voor collega’s om opmerkingen te delen, kunnen klanten klachten melden bij de planner, en kunnen documenten worden gedeeld. Objectbeheerders beantwoorden reacties van de planner. Zo gaat het werk sneller, efficiënter en is daardoor leuker.

  Dertig dagen gratis onze projectmanagement software voor de schoonmaak uitproberen

  Zoek je als schoonmaakbedrijf software om je projectmanagement echt strak te laten verlopen, dan heb je aan Appreo een goede partner. Natuurlijk stap je niet zomaar over op hele nieuwe software, want het kan soms best een tijdje duren voor iedereen aan het nieuwe systeem gewend is.

  De software van Appreo is echter zo gebruiksvriendelijk dat je personeel het snel doorheeft. Daarbij is het zo overzichtelijk omdat alle informatie voor de schoonmaakklussen op een plek staat. Om je te laten zien hoe simpel het is en hoeveel tijd het kan besparen, raden we je aan om de software eerst dertig dagen gratis uit te proberen.

  Probeer gratis

  Appreo meester in koppelen

  Appreo heeft koppelingen met de meeste vooraanstaande oplossingen voor bijvoorbeeld verloning, orders, financieel en GPS. Als je toch hulp nodig hebt, helpen onze specialisten graag om te koppelen met jouw systeem.

  Probeer gratis

  "Ik had veel verwacht van APPREO, maar de planning van reguliere en specialistische schoonmaak in één systeem is voor ons echt geweldig!"

  Sander van de Bunt


  Leer van Sander

  Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

  Probeer nu gratis
  Appreo logo

  Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!