Regelen.
Reinigen.
Rendement.

Eenvoudig en efficiënter samenwerken voor de schoonmaak met grafische planning, digitale werkbonnen, tijdregistratie en teamcommunicatie.

Wekelijks nieuwe klanten. Klantentrouw 100%.

Eindelijk grip op al je reguliere en specialistische schoonmaakwerk

Niet alleen je roosters en je reguliere werk in één overzicht maar ook je specialistische werk, trappenhuizen, glasbewassing, busplanning etc. Eindelijk echt overzicht!

Met vertrouwen snel inspelen op verandering in al je planningen

Schoonmaak is een dynamisch mensen vak. Planners willen razendsnel kunnen inspelen op verandering. Specialistisch, Regulier, Projecten hebben allemaal een andere planuitdaging.

Appreo geeft overzicht en rust die nodig is om het juiste rendement te behalen.

Probeer gratis

Werk samen aan een transparant schoonresultaat

Snel en transparant communiceren binnen het schoonmaak team zorgt voor tevreden klanten en blije schoonmaakmedewerkers. Vraag om assistentie, communiceer een verandering van het werk of geef een status update. Zo blijft iedereen continue op de hoogte.

Met Appreo communiceer je eenvoudig en transparant.

Probeer gratis

"Ik had veel verwacht van APPREO, maar de planning van reguliere en specialistische schoonmaak in één systeem is voor ons echt geweldig!"

Sander van de Bunt


Leer van Sander

Laat schoonmaakwerk beter renderen met een optimale klantverwachting

Het rendement op een schoonmaakklus is een continue uitdaging. Actueel inzicht in het schoonmaak rendement maakt vroegtijdig bijsturen mogelijk. De aanpak wordt aangepast of de klantverwachting bespreekbaar gemaakt.

Appreo zorgt voor actueel inzicht op schoonmaakrendement van klanten, objecten en partners.

Probeer gratis

Een heldere kwaliteit met papierloos instrueren, controleren, bijsturen en opleiden

Focus op kwaliteit is top prioriteit in de schoonmaak. Rayonleiders lopen dagelijkse controles van de werkzaamheden. Klanten willen inzicht hebben in de schoonmaakkwaliteit en aftekenen.

Appreo vereenvoudigt de kwaliteitscontrole die klanten waarderen.

Probeer gratis

Appreo meester in koppelen

Appreo heeft koppelingen met de meeste vooraanstaande oplossingen voor bijvoorbeeld verloning, orders, financieel en GPS. Als je toch hulp nodig hebt, helpen onze specialisten graag om te koppelen met jouw systeem.

Probeer gratis

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!