Appreo - dé software voor schoonmaakplanning

Grip op zowel specialistisch als regulier schoonmaakwerk. Vanuit één overzicht de gehele planning beheren met Appreo's software voor de schoonmaak.

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

Inspelen op verandering

De wekelijkse schoonmaakplanning van alle klantobjecten maken is een megaklus. Een goede schoonmaakplanner behoudt het overzicht. Hij krijgt het werk op tijd af, houdt rekening met alle verschillende situaties en kan de planning bijna ieder uur snel aanpassen. Goede software om de schoonmaak te plannen, is daarbij essentieel.

Probeer gratis

Optimale software voor schoonmaakplanning is essentieel

Een optimale schoonmaakplanning vraagt om actueel inzicht in mens, materieel en project. Met de software van Appreo voor de schoonmaak bepaal je eenvoudig de locatie, benodigde kennis en kenmerken van de geschikte medewerker. Vervolgens adviseert Appreo jouw ideale schoonmaakplanning op dag-, week- of maandbasis.

Nog steeds is Excel een veelgebruikte planningtool, maar dit werkt natuurlijk allesbehalve optimaal. Lees hier waar de meeste schoonmaakbedrijven tegenaan lopen bij het gebruik van Excel.

Probeer gratis

Iedereen direct geïnformeerd

Directe communicatie van de planning naar schoonmakers en klanten voorkomt onnodige fouten, nabellen en ruis. Met de software van Appreo volgt de schoonmaakplanner actueel wanneer het schoonmaakwerk gereed is. Zo kan hij de planning snel bijwerken. Omdat je uren zo makkelijk kunt bijhouden, krijgt de planner ook meer inzicht in het aantal uren dat elke medewerker nodig heeft om een schoonmaakklus af te krijgen.

Probeer gratis

De meest gestelde vragen van een schoonmaakplanner

Weet iedereen van de gewijzigde schoonmaakplanning?

Welke schoonmaakactiviteiten moeten wanneer plaatsvinden?

Hoeveel tijd gaat deze schoonmaakklus kosten?

Kunnen we deze spoed-schoonmaakklus vandaag nog afkrijgen?

Hoeveel reistijd zit er tussen twee schoonmaakklussen?

Met Appreo’s software voor de schoonmaak kun je deze vragen over je schoonmaakklussen makkelijk beantwoorden!

 

Grafisch planbord

Inzicht is onmisbaar voor een optimale schoonmaakplanning. Met de software van Appreo voor de schoonmaak zie je in één oogopslag welke collega zich waar bevindt en hoe het werk ervoor staat. Als het nodig is, wijzig je daarna de planning door twee keer te slepen. Eenvoudig, modern en simpel.

Bekijk snel de beschikbaarheid van mens en materieel in het moderne, grafische planbord. De gekleurde indicatoren geven iedere schoonmaakplanner automatisch een planadvies. Gaten in de planning zijn in één oogopslag helder.

Probeer gratis

Terugkerende schoonmaakplanningen

Er zit een groot planningsverschil tussen eenmalige specialistische of regulier terugkerende schoonmaakwerkzaamheden. Bij de reguliere schoonmaakplanning is bijvoorbeeld de aanrijtijd een belangrijke drijfveer. Bij de specialistische schoonmaakplanning is echter de benodigde kennis of het juiste materieel leidend. De software van Appreo voor de schoonmaak biedt alle instrumenten voor de schoonmaak om zowel regulier als specialistische klussen optimaal in te plannen.

Probeer gratis

Dertig dagen gratis uitproberen

Zoek je als schoonmaakbedrijf software om je projectmanagement echt strak te laten verlopen, dan heb je aan Appreo een goede partner. Natuurlijk stap je niet zomaar over op hele nieuwe software, want het kan soms best een tijdje duren voor iedereen aan het nieuwe systeem gewend is.

De software van Appreo is echter zo gebruiksvriendelijk dat je personeel het snel doorheeft. Daarbij is het zo overzichtelijk omdat alle informatie voor de schoonmaakklussen op een plek staat. Om je te laten zien hoe simpel het is en hoeveel tijd het kan besparen, raden we je aan om de software eerst dertig dagen gratis uit te proberen.

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!