De ideale schoonmaakapp

De ideale schoonmaak app voor Android en iOS werkt eenvoudig, leuk en efficient. Maak van iedere schoonmaker een ambassadeur met uw eigen schoonmaak app.

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

Voor het schoonmaakapp tijdperk

Nu zijn er gelukkig schoonmaak apps. Maar er was een tijd dat een planner iedere schoonmaak werkbon uitprintte. Vervolgens selecteerde de planner alle werkbonnen in stapels op zijn buro. Op basis van locatie, kennis, materieel en tijd werd het werk ingedeeld en op een bord geschreven.

Iedere ochtend kwamen de schoonmakers de werkbonnen ophalen en werden ingevulde werkbonnen ingeleverd. De administratie verwerkte alle opmerkingen, uren en checklists. Nu er schoonmaak apps en facility apps zijn verandert dat.

Apps in de schoonmaak

In hun schoonmaakapp voor Android of Apple telefoons ziet de schoonmaker direct alle benodigdheden om een klus te klaren. De schoonmaker ziet het dagelijkse werk in de schoonmaakapp. De schoonmaker vinkt vervolgens het werkpakket af in de checklist van de schoonmaakapp.

Ook de uren worden hierin geregistreerd. Bij vragen of twijfel communiceert men in de schoonmaakapp. Rayonleiders controleren het schoonmaak werk in de schoonmaakapp. Appreo biedt al deze mogelijkheden in 1 moderne schoonmaakapp voor Android en Apple telefoons.

Vijf eigenschappen van de ideale schoonmaakapp

1. Eenvoud

Een schoonmaakapp is als een goede grap. Als een grap uitleg nodig heeft, is het geen goede grap meer. Voor Appreo zijn geen handleidingen of trainingen nodig. Het is eenvoudig een nodigt uit om te gebruiken.

2. Functioneel

Alle functies om het schoonmaakwerk uit te kunnen voeren zijn aanwezig. Tijden, werkzaamheden, facility apps adres gegevens, checklists, communicatie, handtekeningen etc. zijn allemaal benodigd voor een efficiënte uitvoering.

3. Slim

De ideale schoonmaakapp helpt om werk op tijd klaar te krijgen. Het geeft instructies en richtlijnen op het juiste moment. Het herinnert schoonmakers met notificaties als ze iets vergeten. Tenslotte helpt het bij een sluitende administratie.

4. Mooi

Een ideale schoonmaakapp ziet er mooi uit. Organisaties dragen hun huisstijl met trots uit. Dezelfde trots mag worden geuit in de schoonmaakapp. Klanten die een werkbon digitaal aftekenen herkennen de huisstijl. Schoonmakers als ambassadeur!

5. Snel

De ideale schoonmaakapp werkt voor de schoonmaker. Niet andersom. De schoonmaker heeft geen tijd om te wachten op een schoonmaakapp. Snelheid is tevredenheid.

Schoonmaak app voor Android en Apple

De keuze voor een schoonmaakapp voor Android of Apple baseren we op feiten. 86% van de mensen in Nederland heeft een smartphone. Het marktaandeel van Android telefoons is hoger dan bij iOS telefoons.

Android wordt meer gebruikt door mensen met een lager inkomen. Apple iOS wordt vaker gebruikt door mensen met een hoger opleidingsnivo. Beide type mensen werken in schoonmaakorganisaties samen. Appreo biedt daarom een schoonmaakapp voor Android en Apple.

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!