Snelstart en Appreo maken werk nog eenvoudiger

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

Grip op je planning, grip op je administratie

Zou je Snelstart graag willen koppelen aan een goede planning en werkbon software? Dit kan eenvoudig met Appreo waardoor je tijd en geld bespaart en je tegelijkertijd je kwaliteit verhoog.

Goede werkplanning en digitale werkbonnen

De werkbonnen kunnen worden ingepland voor de schoonmaak en bouwmedewerkers in onze grafische planning. Medewerkers kunnen werk en reisuren uren registreren, werkbonnen aftekenen, foto’s maken, communiceren etc. Vervolgens de reistijd, het aantal gewerkte uren, de pauzes en de projectinformatie direct inzichtelijk in Snelstart. Werkbonnen kunnen status gereed voor facturatie krijgen waardoor facturen in Snelstart klaargezet kunnen worden.

Geen werkbonnen kwijt

Omdat de werkbonnen volledig digitaal raken geen bonnen meer kwijt of worden ze niet meer vergeten uit te voeren. Daarom mis je geen omzet of uitvoerbeurten en is de verloning altijd correct. De communicatie tussen kantoor en de mederkers in de schoonmaak of bouw gaat sneller en zorgt voor meer duidelijkheid.

Sneller informatie wisselen

Informatie is direct beschikbaar in Appreo en Snelstart. Managers, planners, rayonleiders en werkvoorbereiders zien direct status wijzigingen en kunnen direct reageren. Er kan sneller gefactureerd worden.

Kijk voor mijn informatie op www.snelstart.nl

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!