Moderne urenregistratie software voor de schoonmaak en de bouw

Bevorder de voortgang van je team met moderne, flexibele en sluitende urenregistratie software van een project, specialistisch of terugkerend werk.

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

Bevorder de voortgang van je team

Urenregistratie software is een belangrijk onderwerp binnen bouw- en schoonmaakorganisaties. Toch gaat er veel tijd en geld verloren door foutieve werkbriefjes en onjuiste urenregistratie. De kosten van ongecontroleerde urenregistratie lopen in Europa op tot miljarden euro’s. Hoewel planners de medewerkers er actief aan herinneren hun uren goed in te vullen, is de urenregistratie omslachtig en niet sluitend. Daarom is Appreo de ideale urenregistratie software: alles is terug te vinden op een plek en alles verloopt digitaal.

Probeer gratis

Het probleem van verouderde urenregistratie

Het probleem ligt regelmatig bij het urenregistratiesysteem zelf. Veel bouw– of schoonmaakbedrijven maken gebruik van een verouderde manier voor urenregistratie, zoals Excel spreadsheets, onbetrouwbare formulieren of het bijhouden van uren op werkbriefjes. Werkbriefjes worden vaak wekelijks achteraf ingevuld. Daarna moet je de briefjes ook nog handmatig overtypen in de urenregistratie software.

Daarom is het ook geen wonder dat veel werknemers de urenregistratie als een onnodige last zien.

Probeer gratis

Urenregistratie met mobiele apps

Het gebruik van urenregistratie software biedt een andere manier om de urenregistratie te verzorgen. Apps maken het urenregistratiesysteem vervolgens nog simpeler en dus ook preciezer. Met Apps neem je de werktijd op via de mobiele telefoon. Daarnaast kunnen werknemers in- en uitchecken met hun telefoon. Indien gewenst controleert de app zelfs de locatie van de werknemer bij het in- en uitchecken. De data van de werknemers staat direct in het centrale systeem, waardoor planners inzicht krijgen in de informatie van het team.

Probeer gratis

Voordelen van mobiele urenregistratie software

  • Snellere facturatie
  • Preciezere registratie
  • Minimale inspanning van medewerkers
  • Makkelijker verlof aanvragen
  • Vermindert fouten en discussie

Urenregistratie met Appreo

Appreo heeft een uitgebreide keuze voor urenregistraties.

Geroosterde uren worden overgenomen

Regulier of schoonmaakonderhoud werk wordt eenvoudig geroosterd. Als er niets veranderd worden de geroosterde uren overgenomen in de urenadministratie. Bij mutaties kan vanuit de grafische planning eenvoudig mutaties worden doorgevoerd zoals verlof, verzuim, ziekte. Daarbij kan direct een vervanger worden geselecteerd. De mutaties op het rooster worden direct verwerkt in de urenadministratie.

 

Start – Stop

Medewerkers kunnen voor een accurate urenregistratie aan het begin van de dag en bij het afsluiten van de werkzaamheden op de Start of Stop knop drukken. Vervolgens verschijnt een samenvatting van de dag. Daarbij voegt de medewerker pauze, reistijd of werksoort toe.

Check-in / Check-out met QR-Scan

Voor urenregistratie bij objecten die regelmatig terugkeren in de planning, raden we aan om de medewerkers in- en uit te laten checken met QR-Scannen. De medewerker scant een QR-code en wordt direct in- of uitgecheckt. De urenregistratie is heel accuraat en indien gewenst wordt de GPS-locatie tijdens het QR-scannen meegestuurd.

Werkelijke start- en eindtijd vastleggen

Hier hebben medewerkers de vrijheid in de urenregistratie software om aan het einde van de dag de werkelijke start- en eindtijd vast te leggen. Daarbij kunnen zij ook hun pauze en werksoort vastleggen.

Voorkeuren voor urenregistratie

Je kunt zelf instellen of de medewerker na de eerste urenregistratie nog wijzigingen kan doorvoeren. Als de medewerker de urenregistratie vergeet, ontvangt deze een notificatie in de telefoon. Het is afhankelijk van het type werk welk soort urenregistratiesysteem wordt gebruikt.

Probeer gratis

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!