Van de Pol Dienstverlening

Na een jarenlange zoektocht naar de juiste plansoftware en mobiele apps heeft van de Pol Dienstverlening voor Appreo gekozen. Leer van Sander waarom Appreo hem geholpen heeft meer werk te kunnen verrichten met hetzelfde team.

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

Over de Planning

Van de Pol Dienstverlening verzorgt vanuit Terschuur al ruim 15 jaar met meer dan 150 medewerkers de schoonmaak en specialistische reiniging voor bedrijven in Midden-Nederland.

We spreken medewerker Bedrijfsburo, Sander van de Bunt: “De planning bij ons schoonmaakbedrijf staat nooit stil. Iedere dag verandert er wal wat. Een klant met een spoedklus, auto’s die in de weg staan voor de gevelreiniging of de eerste keer zelfstandig een hoogwerker bedienen. Voor een planner is het kunst om hier zo goed mogelijk op in te spelen.

Reguliere en specialistische schoonmaak

Voordat we met Appreo werkten, schreven wij de planning van de specialistische reiniging op het bord. Iedere ochtend printten wij de werkbonnen en deelden deze, na het nodige uitzoekwerk, uit aan onze specialistische reiniging collega’s. Aan het einde van de dag kregen we die werkbonnen dan weer terug en moest ik de uren, het meerwerk en het verbruikte materiaal in ons systeem zetten. Voor onze reguliere schoonmaak kregen we aan het einde van de week de briefjes of appjes met de gewerkte uren. Als er wat veranderde kostte dat het nodige rondbellen om het weer geregeld te krijgen.

Wat van de Pol Dienstverlening zocht

We waren al een tijdje op zoek om dit digitaal te doen. Wij wilden dan graag de contracten, de planning en de registratie van zowel onze specialistische opdrachten als de reguliere schoonmaakwerk in één systeem hebben. Onze specialistische collega’s krijgen dan een digitale werkbon, waarbij onze reguliere collega’s alleen hoeven in- en uit te checken. Specialistische klussen waren laag frequent en reguliere schoonmaak juist heel regelmatig. Nadat wij verschillende oplossingen in de markt uitgebreid hadden bekeken, bleek eigenlijk alleen Appreo dit goed te kunnen. Dus toen kozen we voor Appreo.

De voordelen voor van de Pol Dienstverlening

Regulier en specialistisch in één systeem

Nu we Appreo gebruiken, hebben wij zowel de reguliere schoonmaak als specialistische reiniging allemaal in één systeem. Mijn collega’s zien hun werk van die dag gelijk in hun telefoon of op ons digitale planbord in de kantine. Zodra zij het werk hebben uitgvoerd, kunnen zij of uitchecken met een QR code scan (regulier) of een werkbon digitaal laten tekenen (specialistisch). En dan is het systeem gelijk bijgewerkt. Wij hoeven alleen nog maar te controleren en vervolgens te factureren of de overuren uit te betalen.

Tijdbesparing

Appreo scheelt ons veel tijd met plannen en het verwerken van de inspecties, werkbonnen en uren.

Snel geïmplementeerd en begrepen door collega’s

Binnen een paar weken maakten al onze reguliere schoonmaak collega’s gebruik van Appreo. Kort daarna gingen ook onze specialistische collega’s ermee aan de slag.

Meer werk met hetzelfde team

Mede door Appreo kunnen wij nu meer werk aan met dezelfde mensen en helpen we zelfs collega-bedrijven om hun achterstallige klussen weg te werken.”

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!