Van planning naar verloning met Appreo

Planning en verloning zijn de twee grootste uitdaging in de schoonmaakbranche. Een goede planning is de basis voor een kloppende verloning. Appreo en partners automatiseert en/of ontzorgt een CAO conforme schoonmaakverloning. Hierin kun je uit drie varianten kiezen. 

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

Volledig kloppende verloning import

De schoonmaakmedewerker registreert de werkelijk gewerkte tijden in de Appreo App. Werktijden, reistijden en pauzes worden daarbij gesplitst. De rayonleiding heeft een eenvoudig weekoverzicht van de werkelijk geregistreerde uren in Appreo. Hierop kan de rayonleiding eenvoudig correcties doorvoeren en de uren goedkeuren. Meeruren en overuren kunnen automatisch worden toegekend.

Zodra alle uren voor een periode zijn goedgekeurd, kan de verlonings export worden aangemaakt. Per medewerker worden de werkelijk gewerkte uren, overuren en toeslagen conform de Schoonmaak CAO looncodes geëxporteerd naar Excel.

De export is voor de meest vooraanstaande verloningssystemen zoals AFAS, Loket.nl, Nmbrs, Exact etc. alvast voorbereid. Daardoor staat na het inlezen de verloning in één keer kloppend in het bestaande verloningssysteem volgens de Schoonmaak CAO. De export kan eventueel ook worden aangeleverd aan de accountant wat de tijdsbesteding voor de accountant en daarmee de kosten drastisch verlaagt.

Probeer gratis

Automatische verloning koppeling

Appreo is een moderne oplossing voor planning, tijdregistratie, werkbonnen, kwaliteit checklists en object communicatie. Moderne software specialiseert, innoveert snel en koppelt met andere specialisten. Appreo koppelt met de meest vooraanstaande ERP-, Financiële- en Verloningssystemen voor de schoonmaakbranche. Onderstaand worden de meest voorkomende omschreven.

Appreo en AFAS Software

Appreo koppelt naadloos en conform de schoonmaak CAO met AFAS Software. Daarmee kun je efficiënter verlonen met de Payroll software van AFAS. Altijd een bijgewerkte schoonmaak cao, actueel met de wet- en regelgeving, automatische controles en inzicht met interactieve dashboards. Met Appreo en AFAS betaal je altijd keurig op tijd een juist berekend loon uit. Er worden standaard meer dan 130 controles uitgevoerd door de Payoll Auditor. Zo voorkom je fouten in de loonadministratie en ben je minder tijd kwijt aan het controleren van de verloning.

Probeer gratis

Appreo en Visma Nmbrs

Als je Appreo en Visma Nmbrs samenbrengt met de API koppeling, krijg je één compleet geïntegreerde oplossing voor planning, tijdregistratie en verloning voor de schoonmaakbranche. Aan het einde van de loonperiode stuur je eenvoudig vanuit Appreo de werkelijke uren naar Visma Nmbrs. Conform de schoonmaak CAO looncodes worden alle gewerkte uren, reistijd, toeslaguren en ziekte uren doorgegegeven. Vervolgens kun je met deze data in Visma Nmbrs de loonstroken aanmaken en verlonen.

Appreo en Exact

Met Appreo en de online salarissoftware van Exact koppel je de planning, tijdregistratie en de salarisverwerking in 1 geïntegreerde oplossing. Daarmee voorkom je een hoop handmatig werk. Exact salarissoftware ondersteunt de schoonmaak CAO en is altijd voorzien van de laatste wet- en regelgeving. Een nauwkeurige loonstrook berekening is daarmee een kwestie van seconden.

Van foutieve loonstroken wordt niemand gelukkig. Daarom is het belangrijk dat je 100% controle hebt over je verloning. Met Appreo en Exact samen beschik je over een bewezen planning, tijdregistratie en verloningsoplossing voor de schoonmaak, met één simpel, automatisch proces en met een volledig inzicht.

Appreo en Loket.nl

Loket.nl en Appreo bieden gezamenlijk een slimme planning, tijdregistratie en salarissoftware die perfect past bij de schoonmaakbranche. Met Appreo en Loket.nl ben je in staat om fout ongevoelig en efficiënt te werken. Bovenop Appreo biedt Loket.nl een complete oplossing voor salarisadministratie voor de schoonmaakbranche. Bij de loonronde stuurt Appreo de goedgekeurde gewerkte uren met de juiste schoonmaak CAO looncodes naar Loket.nl. In de overzichtelijke online applicatie van Loket.nl kun je vervolgens salarissen verwerken. Denk daarbij aan reistijd, verlofuren en het ziekteverzuim. Ook documenten zoals loonstroken en jaaropgaven kunnen via Loket.nl verstrekt worden. Medewerkers hebben toegang tot bepaalde documenten en werkgevers tot de eigen salarisadministratie.

Probeer gratis

Appreo en partners verzorgen jouw schoonmaakverloning

Schoonmaakbedrijven die Appreo gebruiken kunnen wij samen met onze partner volledig ontzorgen op het gebied van verloning. Als je personeel hebt en geen tijd of kennis hebt van alle wetgeving omtrent personeels- en salarisadministratie, dan kun je dat bij Appreo en partners uitbesteden. Bij Appreo en partners word je ondersteund door een team van experts die alles weten over salarisbetaling, CAO schoonmaak, intreden en uittreden van personeel, verlofdagen, ziekteverzuim en nog veel meer.

Met één aantrekkelijk all-in tarief maak je optimaal gebruik van alle voordelen van de nummer 1 planningsoplossing in de schoonmaak en het gemak van een volledig verzorgde salarisverwerking door ervaren specialisten.

Salaris is één van de belangrijkste onderdelen binnen een schoonmaakbedrijf. Het is dus ook heel belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurd. Samen met ervaren partners maakt Appreo het bijzonder aantrekkelijk om de verloning conform schoonmaak CAO volledig uit te besteden.

De uitgebreide plan en tijdregistratie van Appreo en de schoonmaak CAO export mogelijkheid, vereenvoudigt de salarisadministratie. Daardoor kan Appreo en partners dit proces aantrekkelijk en nauwkeurig uit jouw handen nemen. Het gecertificeerde personeel draagt zorg voor een accurate verwerking.

Probeer gratis

Voordelen uitbesteden verloning met Appreo en partners

 • Meer tijd besteden aan omzetgroei en tevreden klanten
 • Minder fouten en lagere kosten door één geïntegreerde planning, tijdregistratie en verloningsoplossing voor de schoonmaakbranche
 • Aantrekkelijk all-in tarief voor zowel Appreo als volledige salarisverwerking
  • Loonuitbetaling
  • Pensioenaangifte
  • Betalingen bij ziekte
  • Etc.
 • Gespecialiseerde ondersteuning van gecertificeerde salarisspecialisten
 • Volledig ontzorgt op verloningsvlak

De Appreo verloning partners hebben 10+ jaar ervaring, bedienen reeds honderden klanten en hebben daarnaast alle kennis en tools in huis om je schoonmaakbedrijf nog extra te ondersteunen op het gebied van personeelsadministratie, salarisverwerking en/of verzuimmanagement.

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

 • 100% Grip met 27 planoverzichten
 • Meer tijd over door 14 planversnellers
 • Mooie, slimme en snelle App
 • Kwaliteit digitaal onder controle
 • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!