Vertrouwen door klanttevredenheid

Geweldig dat we in de demonstratie konden laten zien dat Appreo jullie knelpunten kan oplossen. Klanttevredenheid is Appreo's grootste goed. Maar jullie vertrouwen in Appreo groeit pas met het juiste bewijs. Daarom delen onze klanten graag hun tevredenheid!

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

Inspiratie en zomers plezier

Wat ongelooflijk gaaf dat er zoveel mensen hebben deelgenomen aan onze eerste Appreo Summer Jam ’22. Tijdens de middag hebben we onze klanten en relaties geïnspireerd met innovatie, klant succes en een productaankondiging.

Natuurlijk was er na afloop ruimte voor zomers plezier tot zonsondergang. Geweldig om zo veel positieve geluiden te mogen ontvangen van onze klanten.

Schoonmaken.nl werkt snel en papierloos met Appreo

Soms maken klanten ook video’s van Appreo en zetten deze op Linkedin. Een geweldig voorbeeld van de toegevoegde waarde van Appreo. Door de QR code heeft Schoonmaken.nl altijd een fysiek bewijs van aanwezigheid op locatie. Dat zorgt voor meer tervreden klanten en minder frustratie.

Van de Pol Dienstverlening

Sander van de Bunt van Van de Pol Dienstverlening vertelt hoe zij Appreo gebruiken bij de tijdregistratie met QR Codes, digitale werkbonnen ondertekenen en hij vertelt over hoe zij het materiaalgebruik proces hebben gedigitaliseerd.

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!