Nooit meer gummen, alleen nog maar swipen!

Tijdwinst, makkelijker plannen, beter communiceren, digitale opleverbonnen etc. Lees hier de voordelen die Vic Obdam met Appreo ervaart.

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

Vic Obdam

Vic Obdam Vic Obdam Staalbouw maakt staalconstructies voor de woning- en utiliteitsbouw, in nieuwbouw en bestaande bouw, in opdracht van de grote Nederlandse aannemers en van kleine bouwbedrijven in West-Friesland.

Innovatie staat hoog in het vaandel en zij zijn al jaren een trouwe ConstruSteel klant. Bij de introductie van de samenwerking tussen Appreo en Construsteel was Vic Obdam direct enthousiast. Al snel was de keuze gemaakt en was Vic Obdam live met Appreo gekoppeld aan hun ConstruSteel ERP omgeving.

 

 

Digitale tekeningen, opleverbonnen en veiligheidsformulieren

Hidde Obdam, Hoofd Montage: “Wat wij een enorm voordeel vinden, is dat wij in de werkbon van Appreo bijlages kunnen toevoegen, zoals een werkplan. Dus de jongens hebben altijd een digitaal werkplan bij zich in de app op het project waar ze werken. Ook tekeningen kunnen wij erbij doen dat ze altijd de tekeningen bij zich hebben. En opleverbonnen, vinden wij heel belangrijk. Het heeft veel tijdwinst opgeleverd. Meer tijd over om andere dingen te doen. Heldere communicatie. Betere communicatie tussen de monteurs en tussen mijn collega en mij.”

Eenvoudig aanpasbare realtime planning en transparantie

We beschikken altijd over een realtime planning die klopt. Monteurs weten met wie ze meegaan en kunnen zelf onderling afspraken maken hoe laat ze gaan rijden. Voorheen moest ik altijd die jongens bellen. Zo laat op de zaak. Nu hoef je daar niet meer aan te denken.

Vroeger als een planning wijzigde, kon ik alles een week opschuiven en zat ik weer te gummen. En nu is het gewoon slepen en het is opgelost. En wat er nu bijgekomen is dat zijn die opleverbonnen en die werkplekinspecties en dat is ook echt een voordeel.”

 

Tevredenheid

Een tevreden klant die met enthousiasme vertelt over de voordelen van Appreo en ConstruSteel. Bekijk de uitgebreide Youtube van ConstruSteel video voor meer details.

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!