Werk administreren

Zodra het bouw en schoonmaak werk is uitgevoerd eenvoudig de administratie zoals facturatie en verloning verwerken? Kijk hoe Appreo helpt!

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

Uren controle

De werkelijk gerealiseerde uren worden iedere periode gecontroleerd. Iedere week, iedere 4 weken of iedere maand. Daarbij wordt zowel een controleslag op de machtingingsuren, contracturen en overschrijding arbeidstijdenwet gedaan.

Controle afwijking machtigingsuren

In de urenadministratie controleert de rayonleider van de eigen objecten de afwijkingen t.o.v. de machtigingsuren. Dit wordt grafisch weergegeven. Kloppende registratie kunnen direct worden goedgekeurd. Bij afwijkingen kan de rayonleider de details van de ingezette medewerkers bekijken en de verschillen wegwerken.

Controle afwijking contracturen

Zodra de rayonleider de obejcten gecontroleerd gaan de goedgekeurde uren naar operationeel manager om de uren definitief de vergrendelen. De operationeel manager (of HR medewerker) controleert de afwijkingen tussen de contracturen van de medewerker en eveneens de toeslaguren, ziekte en verlof percentages. Ook dit wordt grafisch weergegeven, waardoor je kunt sturen op de afwijkingen ipv iedere individuele medewerker te controleren. Bij de tweede controleslag worden de uren vergrendeld en beschikbaar gesteld voor verloning.

Probeer gratis

Project rapportage

Appreo rapporteert per project, klant of werknemer het financiële en kwalitatieve resultaat in een overzicht. Daarmee heb je makkelijk inzicht in de winstgevendheid en klanttevredenheid en kan je hier naar handelen. Zo kan je de winstgevendheid en klanttevredenheid positief beïnvloeden en zorg je voor een positief eindresultaat en blije klanten.

Probeer gratis

Automatische facturatie

Verminder de werklast en mis nooit meer een factuur door het proces te automatiseren. Vergroot je winstmarge door geen facturen meer mis te lopen en meer tijd te kunnen besteden met de klant.

Probeer gratis

Uren export voor verloning

Appreo beschikt over uitgebreide export mogelijkheden. De werkelijke geregistreerde uren worden geëxporteerd, waardoor het verloningsproces wordt vereenvoudigd. Daardoor hoef je minder tijd aan het controleren en overtypen van de uren te besteden. Met Appreo wordt de verloning eenvoudiger en voorkom je discussies over betaling met collega’s.

Probeer gratis

Meester in koppelen

Verbind Appreo met je financiële systeem en laat je administratie automatisch doen. Zo is er veel minder controle nodig en heb je altijd direct inzicht in je bedrijf rendement en kan je betere beslissingen maken voor je bedrijf.

Probeer gratis

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!