Werk Plannen

Zodra je werk in opdracht is gegeven, wil je er natuurlijk voor zorgen dat het netjes wordt ingepland. Appreo heeft een uitgebreide hoeveelheid functies die jou helpen met een optimale planning en om snel te kunnen inspelen zodra de planning wijzigt.

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

27 Plan overzichten

Kies zelf hoe je planning eruit ziet, zodat de planning goed bij jou past. Maak je planning sneller en beter door de juiste middelen en werknemers te koppelen. Met een sneller en geoptimaliseerd planproces kan je meer tijd besteden aan de klant, vergroot je winstmarge en krijg je minder klachten. En wordt je dagelijkse activiteiten de baas.

Probeer gratis

Grafisch planbord   

Door in je planning te slepen en verzetten kan je makkelijk en op gevoel plannen. Plan zoals jij het wil en maak makkelijk veranderingen, wanneer nodig. Het is makkelijk om te leren en zorgt ervoor dat je snel en effectief kan reageren op verandering in jouw omgeving.

Probeer gratis

Projecten, mensen en materieel plannen

Je kan met één klik kijken naar de beschikbaarheid van openstaande projecten, beschikbare werknemers en materieel. Maak betere beslissingen en reageer sneller op klanten door altijd op de hoogte te zijn van beschikbare materieel en mankracht. Zo heb je altijd meteen grip op je huidige planning en toekomstig werk.

Probeer gratis

Plan sneller met 14 planversnellers

De 14 planversnellers identificeren beschikbare materieel en laten zien of al het werk is ingepland. Ook helpen ze ervoor te zorgen zo goed mogelijk gebruik te maken van middelen, het werk gelijk te verdelen over werknemers en zorgt het ervoor dat er geen werk verloren gaat. Met de planversnellers vermijd je onnodige overuren en no shows en zal je winstmarge toenemen. Zo kunnen alle signalen op groen! En zorg je voor blije klanten en collega’s.

Probeer gratis

"Ik had veel verwacht van APPREO, maar de planning van reguliere en specialistische schoonmaak in één systeem is voor ons echt geweldig!"

Sander van de Bunt


Leer van Sander

Terugkerende activiteiten

Plan eenmalige en terugkerende activiteiten allemaal in één planning overzicht, zo plan, registreer en vervul je al het werk gemakkelijk op één plek. Optimaliseer je planning door verschillende soorten werk allemaal in één planning en één app inzichtelijk te hebben. Maak je planning meer efficiënt met één transparant proces voor al het werk.

Probeer gratis

Actueel voortgang volgen

De planner houdt constant de voortgang bij, waardoor je meteen je planning kan aanpassen als werk korter of langer duurt dan verwacht. Voltooi zo meer taken met dezelfde middelen  en stel je klanten makkelijker tevreden. Je zal dus altijd op de hoogte blijven als er iets veranderd in het veld.

Probeer gratis

Notificaties

Wees altijd op de hoogte met meldingen wanneer er wordt afgeweken van de planning, wanneer een werkbon is afgerond of als er over een object wordt gecommuniceerd.

Probeer gratis

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!