Werk uitvoeren

Het werk optimaal gepland? Dan nog efficiënt uitvoeren. Maak gebruik van de handige opties die Appreo biedt om bouw of schoonmaak werk leuker, sneller en slimmer uit te voeren.

Je bent al een gebruiker in Appreo en kunt via de mobiele app inloggen. Gebruik één van onderstaande knoppen om de app te downloaden op jouw toestel!

Download voor Android Download voor iOs

Je bent al een gebruiker in Appreo, klik hier om met dit account in te loggen in Appreo.

Klik hier om toch een nieuwe omgeving aan te maken.

Vier tijdregistratie methodes

Kies uit vier soorten tijdregistratie om degene te vinden die bij jouw type werk past. Door zelf te kiezen voor de soort tijdregistratie zorg je voor nauwkeurigheid voor elke taak. Gebruik het om ervoor te zorgen dat je kloppende facturen stuurt, de goede hoeveelheid loon uitbetaalt en dat de administratie klopt. Verbeter je processen met tijdregistratie en maak het makkelijk om facturen te sturen, loon uit te betalen en voorkom fraude.

Probeer gratis

Fysieke controle

Werknemers kunnen QR codes gebruiken om in en uit te klokken. De code biedt bewijs dat werknemers op locatie zijn geweest en houdt automatisch bij hoeveel tijd wordt besteedt op een klantlocatie. Dus je hoeft niet meer te twijfelen over hoeveel tijd er op locatie is doorgebracht.

Probeer gratis

Werkbon ondertekenen

Door klanten de optie te geven om werkbonnen digitaal te tekenen is er geen papierwerk meer nodig. Je hoeft niet meer te wachten, dus stuur sneller facturen en verminder je werklast. Zorg voor zo snel mogelijke digitale en moeiteloze facturering als het werk klaar is.

Probeer gratis

"Ik had veel verwacht van APPREO, maar de planning van reguliere en specialistische schoonmaak in één systeem is voor ons echt geweldig!"

Sander van de Bunt


Leer van Sander

Werkinstructies meegeven

Geef digitale werk instructies zodat werknemers makkelijk kunnen zien wat er van ze verwacht wordt en zorg je ervoor dat er niets wordt vergeten. Laat medewerkers de checklist afvinken. Dus is het niet langer nodig om terug te keren en krijg je minder klachten. Altijd alle taken volbracht in een keer met digitale instructies.

Probeer gratis

Digitale kwaliteitscontrole

Digitaliseer je kwaliteitscontrole om zo nooit meer papier te hoeven gebruiken. Wees meteen bewust van problemen van de klant als het gaat om de kwaliteit, zodat je snel kan reageren wanneer er een mogelijke klacht is. Maak gebruik van digitale kwaliteitscontrole om klachten te verminderen en ervoor te zorgen dat contracten verlengt worden.

Probeer gratis

Communiceer als een team

Communiceer met je team in Appreo. Zoek niet meer naar losse stukjes data op allemaal verschillende plekken. Maak met Appreo een archief en deel data en kennis met elkaar via de app. Zo kan je kennis van projecten verzamelen, die je kan hergebruiken of een projectarchief van maken. Geef zo je team de ruimte vrij te communiceren en informatie op te halen allemaal op één plek.

Probeer gratis

Probeer Appreo eerst 30 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis
Appreo logo

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!

  • 100% Grip met 27 planoverzichten
  • Meer tijd over door 14 planversnellers
  • Mooie, slimme en snelle App
  • Kwaliteit digitaal onder controle
  • Sneller verlonen en hoger rendement

Probeer Appreo nu gratis voor 30 dagen!